In privinta ta, m-am lamurit in seara asta. Am doar sa-ti adresez o intrebare. Ne urezi ramas bun doar de pe contul asta, nu? Ca ti-a mai gasit enigma vreo 3-4/
N-o sa zic c-am scapat de tine fiindca te-am apreciat, si chiar te-am sustinut. Din pacate, n-ai stiut sa faci unele diferente. Stiu sa accept si critici. Dar imi pare rau cand lumea nu vede ce trebuie.Acum ca-ti iei ramas bun ( nu i prima oara ), vezi ca asta-o o responsabilitate. Adica chiar nu mai ai placerea sa ramai cu noi
Cu bine, succese si noroc in baschet, la femei, si-n viata mai ales.
Bai vere, eu am impresia ca voi nu sunteti sanatosi la cap ![]()
Ce-aceti mai de plecati asa, in masa? V-ati vorbit? Pai eu cu cine mai raman. ![]()
Tudor, sincer eu o sa-ti simt lipsa. Poate te mai razgandesti. Crede-ne, sunt multi, mult mai nesuferiti decat tine, de care asteapta TPU-ul sa scape (cum as fie eu, de exemplu).
Eu zic sa nu iei legatura cu Raluca, nu mai fii asa fix pe obsesia asta.
Sper ca 5% te-am mai convins. Ramai?
Na prietene, draq te-a pus sa-ti iei la revedere
.de asteptai la pupicuri de adio?
Te rog mult sa nu pleci si tu!
De cum am venit eu aici, toata lumea pleaca si sunt o gramada de certuri
!
Poti sa iti faci sute de conturi, ca pe mine nu ma deranjeaza!
Din intrebarile pe care le-ai pus si din raspunsuri, mi-am dat seama ca esti un baiat inteligent si dornic sa afle cat mai multe!
Am inteles ca ti-ai facut multe conturi(sau ti-ai schimbat de multe ori numele, nu prea am inteles), dar toti gresim! M-am certat si eu cu o persoana, dar azi am rezolvat tot conflictul! Cateva scuze atunci cand trebuie pot rezolva chiar multe
!
Sper sa te mai gandesti!
Dumnezeule....pt ce va certati?![]()
eu nu pot sa va inteleg![]()
sunt noua aici dar vad in jur numai rautate
Daca faci referire la mine, atunci se vede ca nu ma cunosti absolut deloc.Chiar nu spun bine ca am scapat si de asta, pentru ca nu ma deranjai absolut cu nimic.Nici macar nu ti-am simtit prezenta pe site.asa ca este decizia ta si numai a ta, nu mai arunca in spatele altora.Si daca tot iti inchizi contul acesta, esti bun sa ne spui si noua celalalt cont cu care vei reveni? Asa, din curiozitate. ![]()
Drum bun, Tudor!
Si sa stii ca eu nu te pup, cu toate ca sunt pro legalizarea casatoriilor intre homosexuali, imi plac fetele.
Nu am mai multe conturi! Intrebati pe Raluca si o sa va confirme.
Am avut contul sters de 2 ori dar au ramas arhivele asa ca atunci cand am devenit userul @Tudor, au revenit si vechile arhive.
Cand am spus ca nu scapati de mine ci doar de 10 Mb, era o ironie:
-adica nu scapati de mine ca persoana fizica pentru ca sunt intr-un mediu virtual si eu pentru voi sunt doar 10Mb care ocupa spatiu virtual, Ce e greu de priceput?
Bună.
Pentru ce lașitatea asta? Nu înțeleg!
La fiecare cotitură te așteaptă un eveniment mai mult sau mai puțin plăcut și în mod normal trebuie să treci prin el sau peste el nu să te retragi!
Lasă pesimismul și schimbă "atitudinea" asta cu perseverență și respect.
Să ai grijă de tine, tu ești propriul tău arbitru.
Pa, pa.
anonim_4396 întreabă: