| Yrynella a întrebat:

Cine stie ceva chestii, chestii pentru albirea dintilor, smecherii ceva (hi hi hi) ofer funda

4 răspunsuri:
| JaJe a răspuns:

La stomatolog, e singura sansa, din cate stiu eu este un tratament eficace, care merge pe baza unei paste speciale si lumina UV daca nu ma insel.si trebuie sa porti o chestie in gura o ora parca. Intreaba la Stomatolog mai multe info, acasa singur nu ai cum, nici daca te-ai spala din 5 in 5 minute pe dinti.

| Mangoo a răspuns:

Salut!

Poti folosi parodontax sau colgate, la mine dau rezultate. Am mai auzit si ca daca te speli cu sare, o anumita substanta iti albeste dintii.

PA:X Si multi dinti albi laughing

NOname
| NOname a răspuns:

Cea mai rapida si eficienta metoda de albire a dintilor este cea cu laser/lumina pulsata (la stomatolog). Dar este destul de costisitoare (800-1500 RON (depinde de cabinet/stomatolog)) si mareste sensibilitatea dintilor, de fapt, ca majoritatea metodelor de albire. Iar ca sa ti-i albesti acasa putin (nu se vor albi de tot), poti sa te speli cu bicarbonat sau sare o data la 7-10 zile (nu mai des!), iar dupa cu o pasta de dinti de calitate (eu prefer Sensodyne).
Succes! Numai bine!

| ginaosar a răspuns:

Vezi aici http://edent.cabanova.com/albirea-dintilor.html
Este foarte bun sper sa te ajute

Întrebări similare