Daca nu e deja mort și îl ține sa ii ia pensia din August nu cred că mai rezista mai mult de 2 săptămâni.
Nu. Este pe moarte, da` a trăit destul - 95 ani.
Apoi atunci să te simți bătrân, Ioane!
Dar nu a fumat niciodata, de unde a putut sa aiba cancer pulmonar?
Îl vor ține în viață până miercuri - 6 august este sărbătoare creștină - Schimbarea la față. Jigodiile care sunt la butoanele sistemului vor ca moartea lui să aibă putere de simbol: Omul care a adus schimbarea de regim din 1989 să încheie socotelile cu viața în ziua Schimbării la față a Mântuitorului. Morții revoluției din decembrie 1989 se vor întoarce în morminte. Jigodia va avea funeralii naționale!
Mai corect KGB-istă. Era omul Moscovei - de aia l-a tras Ceaușescu pe linie moartă pe post de director la editura tehnică. Fostul general de securitate Doicaru știa cine este Iliescu și la începutul anului 1990 a fost ucis într-un accident de vânătoare. Doicaru a murit de glonț (tras din armă ghintuită) în condițiile în care toți participanții la vânătoare aveau arme cu țeavă lisă (netedă) și cartușe cu alice. Dar au hotărât că este accident de vânătoare și așa a rămas.
Am un coleg care nu mânca zahăr niciodată, nu era gras, și a făcut diabet tip 2. Așa și în cazul lui Iliescu - posibil o predispoziție genetică pentru cancerul pulmonar.
Și da și nu. I se poate imputa dar nu numai lui. Banda de tâlhari care a luat puterea după revoluția din decembrie 1989 (Iliescu, Roman, Brucan, Stănculescu, Voican Voiculescu, etc.) a hotărât că cel mai bine este ca Ceaușeștii să fie lichidați. A fost organizată mascarada de proces de la Târgoviște și executați imediat.
Pleaca fara sa-si plateasca pacatele, jigodia. Am sperat pana in ultimul moment ca macar pana in ceasul mortii sa fi scris o carte cu ADEVARUL despre cum au planuit si executat lovitura de stat in '89.
Nu merita funeralii de stat, merită o condamnare chiar si post mortem, si sa nu-i mai fie in veci pomenit numele. A ruinat tarisoara noastră, am fi putut sa devenim o putere de invidiat in Europa, ar fi emigrat italienii si spaniolii sa munceasca la noi ar fi imprumutat ei de la noi, nu invers.
Cand ii vad mutra la tv ma cuprinde o greata greu de suportat.
Si a si trait un secol mizerabilul.
Cheers
Crede-ma, nimeni din toti care au urmat, nu a fost la nivelul lui Iliescu, astia de azi, alde Georgescu si Simion, sau cei prima de ei Ciolac, Dragnea etc, sunt la pitici pe langa ce a fost in stare sa faca acest monstru cu chip de om. E clar ca ori erai prea mic, ori nuberai nascut pe vremea aia, dar mai bine intreaba-ti parintii sau bunicii, te lamuresc ei.
Cheers
Blestemele orfanilor și rudelor victimelor Revoluției din decembrie 1989 și ale mineriadelor l-au ajuns. Dar cam târziu. Din păcate.
Mie îmi spui. În decembrie 1989 eram militar în termen și am fost trimiși să apărăm aeroportul Otopeni. Știi ce s-a întâmplat acolo: românii au tras în alți români. O coloană motorizată a fost trimisă în sprijinul celor de la aeroport, iar cei de la aeroport au fost anunțați că urmează să fie atacați de o coloană motorizată. Apărătorii au fost puși să tragă cu tunurile antiaeriene în camioane - a fost o baie de sânge. Așa ceva nu pot uita și nici ierta până voi muri.
Ma indoiesc ca-si mai revine, avand 95 de ani si cu organe care deja au cedat.
Orice om e muritor.
In plus el e si batran. Mai sufera si cu plamanii. Nu stiu de cand si cat de grav. E tinut in viata (chinuit) de aparate.
Cred ca il vor decupla curand.
Orice organ viu (animal, planta, etc) in timp se degradeaza si moare. Asa ca nici Iliescu nu isi mai poate reveni tinand cont de varsta sa.
Dar la el primele probleme de sanatate au aparut in 2017, din 2017 si pana acum nu a mai aparut in public, pana pe la 87 de ani era sanatos