O freci, din ea iese un tip mare care seamănă cu Will Smith și îți îndeplinește trei dorințe.
Salut Ioane. Nu sunt Lampi ci spoturi decorative e GU10. Nu recomand becurile lor pentru că sunt halogene de 50W și se ard ușor. Exista Becuri GU10 led la 3 W cu aceiași intensitate (lumina calda sau rece). Ce le face diferite: Sina prezintă contacte electrificate pe toată lungimea ei. Oriunde ai muta spotul in lungul șinei, acesta rămâne conectat la rețea. Acu nu îți recomand să îți bagi degetele sau o șurubelniță in șina activă, că nah, îți schimbă frizura imediat in mohawk. Prețul este nesimțit pentru un produs făcut pe vapor dinspre China. Numai bine.
Na bine, nu se putea altfel. Salutam gabicoo. Ori poate iese unul asemănător lui Morgan Freeman care va spune:" Well, you have three wishes. One is taxable at 75% interest, second one is wrong and the third is a blue screen glitch.
Mai știi că unii au frecat bronzul lămpii pana s-a transformat (magic) in aluminiu?
Stii ce voiam sa fac? Lucram undeva in constructii si am mers undeva la o casa si acolo in casa pe o masa era o cutie cu o lampa din aia si am vrut sa fur cutia aia cu lampa de pe masa sa folosesc lampa aia la mine acasa, dar nu am furat nimic ca ma temeam ca banuieste ceva proprietarul casei si ma prinde si am probleme, proprietarul nu era acasa mai venea, mai pleca, nici inauntru nu era nicio camera de supraveghere dar tot ma temeam ca banuieste ceva si ma prinde si am probleme
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: