| PunK4L1f3 a întrebat:

Cum fac si eu rost de o fundita si ce fac cu ea?

Răspuns Câştigător
| Ellenna_5130 a răspuns:

Pai trebuie sa raspunzi la intrebari, iar daca un utilizator considera ca raspunsul tau l-a ajutat, atunci primesti fundita. Nu faci nimic cu ea, pur si simplu e rasplata ta pentru ajutorul dat. Zbye:*

4 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Fundita = Raspuns castigator.
Intra la "Intrebari frecvente" (in partea de sus al paginii), acolo vei putea citi mai multe informatii legate de site si regulile site-ului. Succes!

P. S. Bine ai venit printre noi!winking

| CreepyCrow a răspuns:

Faci rost daca ai un raspuns castigator, iar daca primesti fundita ai 100 de puncte si daca raspunzi la o intrebare primesti 50 de puncte
spor la castigat fundabig grin

| Vizitiul a răspuns:

Daca raspunzi fara sa te gandesti la fundita, toata stima pentru tine, asta vadeste ca ajuti fara a astepta vreo rasplata in schimb.
Daca raspunzi pentru fundita imi inspiri repulsie.
Cum te-ai simtii daca ti-as cere ceva in schimbul unui sfat? Mi-e greu sa cred ca m-ai inghitii.
Hai sa lasam balta funditele, punctele, hai sa ajutam din proprie initiativa, hai sa fim altruisti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Raspunde la intrebarile la care te pricepi si daca un user considera ca raspunsul tau e cel mai bun, il va declara castigator(iti va da fundita). Dar nu face o pasiune pentru acestea, ele nu folosesc la nimic, doar aduc 100 de puncte in plus la total.

Întrebări similare