| anamaria_6266 a întrebat:

Cum imi fac un jurnal. FUNDA.

Răspuns Câştigător
| VladConstantin20 a răspuns:

Jurnalul este "un loc" intim in care scrii ceea ce simti, ceea ce faci, ce vei face sau ce ai facut itr-o anumita zi.Este folosit pentru pastrarea gandurilor personale sau a amintirilor.Il poti face dintr-un caiet(il poti desena/colora cum vrei), dintr-o agenda sau mai gasesti.In el scrii de exemplu:"azi m-am simtit","am facut.","ma simt.","cutare s-a purtat/m-a facut(etc.) asa." si multe altele.Iti scrii sentimentele,ce ti-a placut la acea zi,ce nu ti-a placut,cine te-a deranjat sau cine ti-a facut ceva bun,un lucru care te-a bucurat sau te-a intristat, scrii daca ai patit ceva dde neuitat(bun sau rau) si orice alt ceva care simti tu ca vrei sa-l spui cuiva dar nu e disponibil sau nu te asculta sau eventual daca nu ai cui sa-i spui, astfel incat sa pastrezi acestea acolo.si sa stii numai tu de ele, caci la urma urmei e ceva intimwinking

9 răspunsuri:
| blackfox a răspuns:

Jurnalul este un caiet de insemnari intime. Poti alege un caiet oarecare care sa il imparti cum vrei tu,sa il colorezi sau il poti cumpara(sunt unele frumos colorate si care au chiar si lacatel).In el scrii ce vrei tu, idei, cum ti-ai petrecut ziua si asa mai departe.E bine sa pui si data asa peste ani iti vei aminti cu placere ce ai facut in ziua respectivahappy.Dar ca format poti folosi chiar orice caiet.E de ajuns sa iti placa tie

| smecherulxxl5 a răspuns:

Pai.te duci la librarie. ceri vanzatoarei un jurnal cu cheita sau fara, de baieti sau de fete, apoi scrii in el sentimentele tale.

| AidaAmaranta a răspuns:

Scrii data,ce simti in momentul defata. Poti scrie cu creion,carioca,pix,sau in mai multe culori,poti lipi actibilde, poti desena ceva mic in coltisoru foii.
Orice ce-ti vine in cap happy poti sa pui un strop de parfum pe o foaie, iar pe foaia urmatoare un alt parfum.

| LittleMinnie a răspuns:

Depinte ce fel de persoana esti. Poti sa iti iei un caiet si sa decupezi din reviste fluturi, flori, vedete care iti placsi printre poze sau versuri scrii ce ai facut in fiecare zi sau secretele tale.Pe coperta poti sa scrii ceva ce te reprezinta. Sper ca te-am ajutat.

| alexandru25 a răspuns:

Buna Pai it cumperi un carnetel/caiet sau ceva pe care sa scrii dar ru ti-as recoamanda un caiet cu un mic lacat ca sa nu poata citi nimeni si pentru incepu vei incepe "Draga juranlule azi in data de am fost (spui unde ai fost) si am facut (zici ce ai facut) cu prieteni mei (aici zici care prieteni) si tot asa. Funda?

| Kioko9 a răspuns:

Eu ti-as recomanda sa-ti cumperi de la librarie un jurnal cu cheitawinking sa fii mai sigura, nu un caiet oarecare

| Catalion a răspuns:

Scrie intr-un caiet ce faci tu zi de zi sau scrie ce vrei despre tine.

| Ea a răspuns:

Eu mi-am facut jurnal online pe www.jurnale.ro.
Daca nu te tenteaza ideea de a pastra un caiet in care sa scrii, poti incerca si tu.;)

| house07 a răspuns:

Cu pixul.

Întrebări similare