| Fabian20 a întrebat:

Cum pot afla parola aceea care o cere cand vrei sa transferi credit de pe un abonament Orange? am incercat numarul de la seria de pe buletin da nu merge. poti da la *100# si sa afli fara sa suni la relatii cu clientii? stie cineva?

Răspuns Câştigător
| OrangeHelper a răspuns:

Salut,
Este vorba despre parola Orange Thank You care, daca nu ai schimbat-o niciodata, este formata din cele 6 cifre de langa seria cartii de identitate.
Daca ai schimbat-o si nu ti-o mai amintesti, poti sa suni la 411, Serviciul Clienti. Colegii mei, dupa ce in prealabil vor efectua o verificare a datelor personale iti vor furniza parola necesara.
O zi buna,
Orange Helpers

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca nu ai schimbat-o niciodata, sant ultimele 4 cifre de la CNP-ul tau.Numai bine.

| Mookie a răspuns:

Parola este reprezentată de ultimele 6 cifre din CNP-ul(codul numeric personal) posesorului de abonament. CNP-ul se găseşte atât pe C.I cât şi pe certificatul de naştere.

| Fabian20 explică (pentru Mookie):

Stiam si eu asta dar a fost schimbata parola...deasta ziceam daca i-l pot afla apeland *100#

| Mookie a răspuns (pentru Fabian20):

La *100#, nicio şansă. Încearcă la Serviciul Relaţii cu Clienţii. Dacă nici ei nu te pot ajuta, singura variantă este să mergi la un Orange Shop.

| Furdui_Marya_1988 a răspuns:

Cumi imi fac parola oringi la abonament ca nu pot sa fac transfer de credit