| RainUmbrella a întrebat:

Cum poti da o funda?

Răspuns Câştigător
| MaeRi a răspuns:

Intri la profilu tau(vizulizare profil in partea stanga),dai la intrebarile mele, selectezi intrebarea, iar apoi fundita apare in dreapta mai jos este gri(dar se face portocalie) si are un 1 pe ea, dai click pe ea si apoi dai accept, Si asa dai fundita celui care merita sa ii dai.

10 răspunsuri:
| Anonymus314 a răspuns:

Uite,eu de exemplu pun un raspuns,daca tie iti place,ai in partea dreapta:"declara acest raspuns ca fiind castigator", si dai click, te intreaba daca esti sigur si ii dai DA

| Robert a răspuns:

In dreapta fiecarui raspuns este o funda transparenta cu numarul 1 pe ea.Cand treci cu mausul se face portocalie.Dai click pe ea si ai dat funda.Succes.

| Pinxiee a răspuns:

Pai atunci cand ti se raspunde la intrebari si tu consideri ca cel mai bun raspuns e al lui X ai in dreapta raspunsului o funda care, daca treci cu sageata de la mouse peste ea, se face portocalie.
Ca sa alegi raspunsul lui X ca cel castigator dai click pe funda.

Succes! :*

| kissmypixles a răspuns:

In dreapta comentariului respectiv este o funda.doar apesi pe ea si acela este raspunsu castigatorhappywinking funda?

| Mwha a răspuns:

In dreptul raspunsului e o funda...
Apesi pe ea la raspunsul care vrei sa-l alegi castigator.
Si gata!

| Mwha a răspuns:

In partea dreapta de la intrebare este o funda, dai clik pe ea la raspunsul castigator si gata!

| GabiGabrielle a răspuns:

Poi in dreptul raspunsului e o funda!
Apesi pe ea la raspunsul care vrei sa-l alegi castigator.
Si apoi dai da
Ce zici?
Incercam? smug

| TheLastDancer15 a răspuns:

Apesi pe chestia[panglica] asta gri din dreapta raspunsului meu care sa va face portocalie cand dai click si eu iti voi multumi ca ai dat acolo. bafta!

| nobody5568hf a răspuns:

Pai funda se da cand dai click pe "decalra raspunsul castigator"

| anonim_1705 a răspuns:

In dreptul fiecarui raspuns (in partea dreapa) este desenata o fundita. pur si simplu trebuie sa apesi pe ea. apoi te intreaba daca esti sigur ca vrei sa declari acest raspuns cistigator si tu spui DA sau NU!

Bafta!