| 9PM a întrebat:

Cum poți scăpa de sindromul perfecțiunii? Sa fii tu însuți 100%?,sa nu simți nevoia să mulțumești pe toată lumea pentru a fi acceptat? Sa nu îți pese când te faci de ras,sau faci o gafă?
Și cum poți fi bine cu tine când ești într-un grup și nu vorbește nimeni cu tine? Sa nu îți pese deloc de validarea lor? Sa nu te afecteze că nu ești băgat de seamă în acel grup!? Cum îți poți creste stima de sine singur fara realizări, doar prin exerciții mentale? Fara a avea bani?

Răspuns Câştigător
| SkandallKamataru a răspuns:

"Cum îți poți creste stima de sine singur fara realizări, doar prin exerciții mentale? Fara a avea bani?"

Pai aici e problema, tu trebuie sa ai o viata a ta si sa fii mandru de tine si de ce faci, sa fii fericit cu ce faci, de exemplu muncesti, mergi la sala, arati bine esti puternic faci bani, poate ai si alte hobbiuri pe langa, crede-ma cand o sa intri intr-o camera o sa fii magnetic si nici nu trebuie sa vorbesti prea mult, iar in momentul in care chiar esti fericit cu tine si mandru de tine, nu o sa te mai afecteze nici o parere. Daca te pui pe tine pe primul loc si nu te lasi pe tine pentru altii atunci castigi, chit ca poate se supara niste persoane.

Asa e si in relatii, daca tu esti la fel de bine si cu o fata dar si fara ea si te pui pe tine pe primul loc, atunci o sa vada ca esti puternic.
Sfatul meu este sa fii mai arogant, nu sa te comporti urat dar sa nu mai lasi de la tine si sa nu mai incerci sa multumesti pe altii.
Poti fii prietenos dar nu pr0st.

8 răspunsuri:
| gabicoo a răspuns:

Cu antipsihotice!

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Sau să-ți dai demisia dacă ocupi o funcție publică.

| gabicoo a răspuns (pentru gabicoo):

Iar dacă te cheamă @suntserios nu există soluție.

| 9PM explică (pentru gabicoo):

Am văzut și eu! rolling on the floor

Problema nu sunt eu, ci așa se întâmplă când stai langa oameni care nu te apreciază, sunt că niște vampiri energetici, te seacă de energie happy
Uneori e mai ok sa stai singur chiar daca e greu decât să stai langa oameni toxici

Nu mai scăpăm de violeta și acarienii ăștia cibernetici veci!

| 9PM explică (pentru SkandallKamataru):

Respect

Întrebări similare