Teama este ceva natural. Fiecare om este unic. Nu trebuie sa fi asemenea cuiva. Daca unu din clasa ta sare de la etaju 10, tu faci la fel? Nu te schimba. Fiecare om este diferit,insa cel ce are cu adevarat incredere in el si este mandru de ceea ce este, nu ii pasa de parerile altora. Uite, eu am 14 ani. Sunt singura din clasa care vizioneaza anime-uri (desene animate japoneze) si care urmareste seriale coreene de pe tvr1. Pentru unii colegi,sunt o fata copilaroasa care stie sa vorbeasca cho pon chin cha... (desi asta nu este nici pe departe o limba,nici pe departe japoneza sau coreeana,ei vorbesc asa pentru ca nu au habar despre asa ceva). Insa sunt multi de varsta mea cu care vorbesc pe mess si vizioneaza
anime-uri si seriale coreene. Plus ca nu este deloc ciudat ceea ce fac,caci majoritatea celor din clasa nu fac misto de mine, chiar ma lauda ca stiu sa vorbesc japoneza si coreeana. Sa revenim la problema ta... nu exista om care sa nu ii fie frica de ceva. Poate ca acel baiat nu ii este frica de kilerjo, insa poate ii este frica de ceva ce tie nu iti e
Dupa ce ca baiatu e speriat ii mai dai si sit-ul? hai ca-i culmea. Si eu am primit sit-ul asta la o intrebare ce nu avea legatura cu kilerjo,insa nu pot spune ca era sa cad de pe scaun. Stiu ca nu exista,insa pur si simplu, de cand am vazut imaginea aia nu mi-o mai pot scoate din cap. Kilerjo este un sit de groaza, nerecomandabil pentru cei de sub varsta de 16 ani.
Banuiesc ca este vorba despre animatia aia care umbla pe net cu sperietoarea. Uita-te la ea de 100 de ori si sunt sigura ca dupa nu iti va mai fi frica ^^