1 Stii ca lumea vb, nu t agita.pentru ca multe si-ar dori sa aiba personalitatea ta.
2 ochii mei ascund secrete ca jurnalul unei fete.
3 poti sa privesti.sa`ti doresti.Mai precis : poti sa-ti iei gandul.
sunt cum vreau eu, nu cum vrei tu. cei care nu ma plac vreau sa stie ca nici eu nu`i plac p ei.
4 n`am impresii in cap, nu sunt figuranta! iar daca esti de alta parere.chiar nu ma intereseaza punctul tau de ve.de.re.
5 e exact asa cum trebuie sa fie, asa cum ii convine.are stilul ei de a amagi numai dintr`o privire.
6 placerea baietilor, invidia tarfelor.nemachiata,nerujata,dar tot fluierata.si inca ceva: sunt simpla, dar complicata.
7 aude ce vrea, intelege numai ce`i convine. oftica`te ca nu o doare de tine.
8 stie sa te faca sa te uiti dupa ea.stie sa zambeasca timid si mai ales sa te faca sa te indragostesti cand vrea.
9 vagaboanta, mincinoasa, fata rea. oricum as fi: sunt mai buna decat ea!
10 uite, cum toti raman blocati cand apare ea! uite, ca toata lumea o vrea, dar nimeni n`o ia!
11 sunt model pentru multi.dela copii la adulti! normal ca nu`ntelegi. te numeri printre cei inculti!
12 are ochi de ciocolata si priveste uite asa
, cand iese pe strada.toti se uita dupa ea!
13 te uiti la mine si nu`ti vine sa crezi: ca o pustoaica ca mine te-a facut sa iubesti!
14 Exersezi, meditezi, incerci sa ma copiezi! stiu ca vrei mintea mea si s`o copiezi nu vei putea. Ce frumoasa incercare, dar Copia N`are Valoare!
15 calitati sa te dea pe spate: fese conturate, forme adecvate, ochii ei (negrii)ies mereu in evidenta.Simpla ei prezenta provoaca dependenta!
16 fite stralucitoare in stiluri occidentale!
17 am un talent ascuns si ...la voi ma uit de sus!
18 Cu finete si mult stil: Bombonica de copil.
19 Nu ma subestima.inca n`ai aflat ce ascunde privira mea!
20 Lipsita de orice cod moral, prefer s afiu decat sa par.
21 Cine ma accepta asa cum sunt. e ok! cine nu.ma p*s pe ei!
22 Aparitia ta intoarce capete. aparitia mea suceste mintile!
23 inca am suflet de copil care refusa sa creasca. mi`e egal cu zero tot ce spune lumea asta proasta!
24 Uita`te atent, nu insistent.Priveste dar nu atinge, te poate respinge! viseaza.doresti.dar in realitate nu ma poti atinge!
25 vrei sa ma schimb? schimba`te tu primul. tu esti doar personajul.eu fac filmul.
26 sunt un copil intr-o lume plina cu probleme.Jocul tau.regulile mele!
27 suflet de copil, lacrimi de adult si esenta tare.asta e fetita care te-a ridicat in picioare.
28 stiu.am sambure de drac. spun tot ce`mi trece prin cap chiar daca ai vrea sa tac.
29 ai grija cum ma invarti cu vorba...cum ma vrajesti.sunt una din fetele de care ti-a zis maica`ta sa te feresti.nu sunt din zahar si dulceata, ci din angeli si gheata!
fundita:X?
angelRBD întreabă: