| bobo4ika a întrebat:

Daca i-am dat cuiva adresa mea ip, poate sa faca ceva rau? sa-mi bage virusi, sau sa se foloseasca de netul meu? sau altceva?

10 răspunsuri:
| kevincosty a răspuns:

Adresa ta de Ip este deja vizibila pe unele siteuri si nenea Google sigur o inregistreaza can navighezi asa ca stai linistita daca nu provoci esti lasat in pace. Dar in general browserul, Ip si Sistemul de operare sunt vizibile pe internet. Tu sa ai antivirus si firewall activat, daca ai Windows, daca ai Linux nici nu te preocupa cu asta.
Eu am fost hackuit de 2 laptopuri pana acum prin metoda MS-Dos de 15 secunde, dar problema e ca am provocat.In ceea ce priveste netul cred ca ai deja o cheie WEP setata deja.

| NoKidding a răspuns:

Daca are programul care il am eu... Da(dar nu il au decat 3 persoane in romania), dar daca e un pustiulica d'asta stai linistita ca nu are cum sa ia net pe spinarea ta sau nimic altceva

| Cuuukii a răspuns:

Daca e hacker da, desi nu cred.
Daca joci cslaughingiti baga adminu:d, ban(mrg putea sa iti dea demult.)
Daca e o pers normala nimic!
Nu, nu se poate folosi de netul tau.
Faza cu virusii nu, dp cum am spus doar daca e hacker.
:*!

| Zazu a răspuns:

Ori e raymond laughing?
nu are ce sa iti faca, doar ca poate afla numarul de telefon fix si adresa.

| BisUltras a răspuns:

Nu are ce sa iti faca stai relaxata ")

| Cyclone a răspuns:

Nu cred

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa te flodeze pana nu iti mai merge netul, dar trebuie sa aiba un pc foarte bun, un virus nu are cum sa iti bage numai daca intra la u in pc sau deschizi u ceva, si daca e hacker nu are motiv sa iti bage un amarat de virus, ti-l buleste direct.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate sa te flodeze pana nu iti mai merge netul , dar trb sa aibe un pc foarte bun , un virus nu are cum sa iti bage numai daca intra la u in pc sau deschizi u ceva, si daca e hacker nu are motiv sa iti bage un amarat de virus, ti-l buleste direct.

| Liniuta_3048 a răspuns:

Mei, Cu IP`ul tau poate sa vada ce adrese ai accesat.sau daca vorbim de un hacker poate sa iti acceseze pc`ul/leptopul deci in concluzie poate face cam tot.

| cristti a răspuns:

Sunt curios si eu sa aflu acest raspuns concret.ca idee e posibil dc ai legaturi cu operatorul de retea