| emoboy a întrebat:

De ce imi crapa mainiile? Cum pot evita acest lucru?

13 răspunsuri:
| Gabidm a răspuns:

Il poţi evita sau trata, în cazul în care deja ţi s-a întâmplat, folosind o cremă hidratantă de mâini, pe care o poţi aplica ori de câte ori simţi nevoia, într-o cantitate mică.
Se găseşte foarte uşor şi este foarte accesibilă ca preţ.
Sau poţi, de asemenea, folosi cremă de gălbenele, pe care o găseşti la farmacie/plafar.

Succes!

| GeOrGiAnNA20 a răspuns:

De la frig ti se crapa mainile, foloseste o crema de maini cu glicerina e f buna.

| Robert a răspuns:

Iti crapa de la frig.Da-te cu crema.

| misu a răspuns:

Lipsa vitamina a.ehista creme

| effect a răspuns:

Mai poti din cand in cand sa faci niste tratamente naturale
Poti sa iti bagi mainile in miere de albine :-)
E hranitoare si mainile tale vor fi mai moi :-)
Sau poti folosi si creme, dar unele nu prea ajuta

| Dydy2306 a răspuns:

De la vremea asta... straight face.Da-te cu crema.(care contine glicerina)

| andrey23 a răspuns:

Hidrateaza-le cu niste crema happy Tine mainile mai mult in buzunar.

| dorikut a răspuns:

Nu pot sti care este motivul in cazul tau.

Mie sapunul imi usuca mainile (am obiceiul sa ma spal pe maini foarte des). Am rezolvat problema inlocuind sapunul obisnuit cu sapun lichid. Daca nu te deranjeaza, poti folosi si o crema hidratanta (eu nu suport sa am mainile unsuroase, deci am zis pas cremei).

Bafta! big grin

| Blue17 a răspuns:

Cel mai probabil este de la praf sau frig...foloseste crema de maini si isi vor reveni!

| crissu_9850 a răspuns:

Probabil ai pielea deshidratata.sau folosesti un sapun care iti usuca foarte foarte tare mainile.Incearca sa iti dai in fiecare seara cu o crema pe maini.sau de cate ori simti ca incep sa ti se usuce putin da-ti cu crema.tongue sau du-te la un dermatolog. ceva d genuthinking

| yumeee a răspuns:

şi eu păţesc aşa iarna, mi se crapă de la frig şi-mi dă sângele efectiv.
trebuie să foloseşti o cremă de mâini mereu când simţi că ţi s-a uscat pielea. eu folosesc una de la cosmetic plant cu ulei de cătină şi gălbenele, a fost vreo 6 lei şi e fff bună.

| katy a răspuns:

Poate de la frig, ori daca nu de la apa cu prea mult clor. foloseste o crema grasa de maini

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Este o lipsă a vitaminelor A și E. Eu am folosit cu rezultate deosebite o crema cu vitamina A (MEBRA se numește).
Dacă o folosești cu regularitate problema se va remedia.

Întrebări similare