| n0thing a întrebat:

De ce toti cer " fundita "?! Cu ce va ajuta?! Eu daca stiu sa-l ajut pe respectivu', ii spun ca sa-l ajut, nu ca sa-mi dea el mie " fundita ".
Deci, ce-i aia si de ce va omorati dupa atatea fundite? rolling eyes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai fundita si iti spun... rolling on the floor

8 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Niciodata nu am cerut fundita si chiar am '' tras de ureche '' pe cel care mi-a acordat mie fundita pe care o merita altcineva. E drept insa ca ma bucura sa primesc fundite pentru ca inteleg ca raspunsul meu chair a ajutat pe cineva. Nu ma incanta sa primesc fundite nemeritate. Ma bucura atunci cand primesc o fundita pentru un sfat considerat util.

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Eu una mi le pun în păr.Hai ca mă duc să mai omor unul pentru o fundiţă. Cius!
[sunt persoanele nou venite pe site care au impresia că fundiţele alea au vreo importanţă, când văd la ceilalţi fundiţe vor şie ei. Şi atunci ies copii la vânătoarea de fundiţe.]

| Razvan a răspuns:

Funditele sunt un fel de cascaval virtual care niciodata nu se stricaoh go on

| Evaa a răspuns:

Eu nu ma omor dupa fundite. Gandesc exact ca tine. Nu ma ajuta cu nimic funditele, o fac doar ca sa ii ajut pe ceilalti, cum ma ajuta si ei pe mine happy

| FemeiaPaiangan a răspuns:

Foarte tare raspunsul lui @un_om_normal_printre_nebuni laughing. Eu l-am votat "Amuzant".

| Ilusion :X a răspuns:

Ai dreptate.
Dar cu funditele poti ajunge Expert, si poti avea rang mai marewinking
Daca vrei imi dai fundita daca nu, nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici eu nu sustin acest gen de persoane uite http://www.tpu.ro/trivia-amuzante/dau-funditza-dau-fundita-altceva-nu-dati/
Mai dati-mi un nefolositor poate ma ajuta cu ceva:))

| n0thing explică:

@elu, Bine ca nu ti le bagi in alta parte! Cius.