| RazvyRazvanel a întrebat:

Deci. Profa mea de geogra zice ca tsunami din japonia a avut 10 000m iar la tv 10 m ...care a avut dreptate? Profa mai zicea ca s-a vazut fundul oceanului.

Răspuns Câştigător
| marymartvd a răspuns:

A avut 10 metri si nu s-a vazt fundul oceanului nu avea cum.
S a produs o miscare a placilor tectonice in Ocean si apa a fost acumulata in acel loc dupa care a fost eliberata cu putere in afara si astfel a inundat casele din apropiere producand dezastrul pe care cu toti l-am vazut la tv.

Sincer cred ca profesoara ta de Geografie mai are multe de invatathappy
Funda?happy

9 răspunsuri:
| Baton a răspuns:

Cred ca so vazut fundul creierilor ei laughing cum sa se vada ca nu ii trebuie la un tsunami prea mult sa creeze valuri de 10m.
ar trebui sa fie vreo 5 sau 8 tsunami in acelasi timp sa incerce sa se vada fundul oceanului.
daca s-ar fi vazut fundul oceanului la un val de 10m inseamna ca fndul oceanului nu are mai mult de 10, 5 sau 11m laughing
si daca valul o avut 10m iar fundul oceanului se vede la un asa val gandeste-te si calculeaza cum circula vapoarele pe oceane.
cam cat de inalt este un vas(vapor) ce se vede si ce nu se vede si apoi spune-i sa mearga in japonia sa dea reluare si sa se uite mai bine.
cat despre acei 10. 000m nu are cum... japonia nu se mai vedea si poate nici china la asemenea valuri.

| cosmin21 a răspuns:

Zi sa isi dea demisia ca e proasta rau, nu exista tsunami de 10.000 de metri.

| klau123ful a răspuns:

rolling on the floor de unde frate 10 000?
s-a vazut pe m**a goala
cum sa aiba 10 000 m
e adevarat ca a avut 10 -13 m

| Bog15 a răspuns:

10.000 de metri, inseamna 10 km, adica mai inalt decat himalaya, ceea ce ma indoiesc, poate peste 10 m, dar in nici un caz 10 mii, eu cred ca trebuie sa mai faca odata facultatea aia, dar acu la zi tongue

| mirunix a răspuns:

A avut 10 metrii inaltime. Cum sa aiba 10 000 metrii inaltime? 10 000 metrii = 10 km. Tu iti imaginezi un val de 10 km inaltime? Poate se referea la altceva, nu la inaltime.

| Pho3nix a răspuns:

Da, vine Zeus dupa profa ta.

| さいゆき a răspuns:

Sunt mai mult ca sigura ca a avut peste 100000...000 metri. Cum sa spui asa ceva...10.000 metri? asta e ceva din filmele SF. A avut 10m, nimic mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

10 m [ oricum eu zic sa zici ce zice profa la ora sa nu primesti o nota mica big grin]

| Radu18 a răspuns:

10 m raspun sigur 100% la 100%