| gemeni6226 a întrebat:

Doresc parerea cuiva care a experimentat daca pantofii de piele tin mai mult decat pantofii din material ecologic sau daca sunt mai buni cei de piele?

Răspuns Câştigător
| GygyDuru a răspuns:

Cei din piele sunt mai rezistenti.

| gemeni6226 explică (pentru GygyDuru):

Multumesc,pe urma dupa ce am pus intrebarea am cautat pe internet si mi-a spus multe in acest sens-am intrebat deoarece inca in viata mea nu am dat bani pentru un pantof de piele dar acum intentionez sa dau si nu sunt bani putini am vrut sa stiu daca investesc bine si m-i s-a confirmat ca da.

4 răspunsuri:
| octav005 a răspuns:

Merita. M.ai ales dacă sunt cusuti cu talpa ti mai mult

| AsgaardSephiroth a răspuns:

Merită investiția cu prisosință. Veți vedea diferența. Pielea este mai robustă, in timp se mulează perfect pe profilul piciorului. Sunt convins că nu veți regreta. Succes!

| Whitte a răspuns:

Iti pot garanta eu.
Am cizme si pantofi din piele de multi ani. Eu, recunosc, am fost cam neglijent cu incaltamintea. Dar intretinuta corect, folosind mereu crema de ghete care impiedica sa se usuce, poti sa le lasi mostenire si nepotilor inca in buna stare.
Si inca un lucru: daca e vorba de ghete/cizme, cele din piele naturala sunt mult mai calduroase decat cele din piele sintetica.
Cumpara cu incredere. Va merita fiecare banut dat pe ele desi acum sunt nejustificat de scumpe.
Da, vor sari haterii. Dar animalul ala se taie ca sa-l manance ei. De ce sa aruncam pielea in loc sa facem o incaltaminte buna?