| lulugabi a întrebat:

Este adevarat ca se poate invoca un spirit? Si daca il invoci ce face? Danseaza, canta?

Răspuns Câştigător
| KaterinkaBoy a răspuns:

Depinde ce fel de spirit! De obicei se invoca spirite rele.Astea pot face tot felul de lucruri incredibile.De la ati da raspunsuri la intrebari care te framanta la ati oferii diferite talente, bogatii sau pur si simplu oportunitati.Dar stai, nu te grabii.Pentru toate astea trebuie sa platesti spiritul printr-o ofranda, cel mai probabil una sangeroasa, printr-un favor sau prin vinderea sau inchirierea propriului trup.Se zice ca poti sa-ti vinzi si sufletul dar e fals, poti sa-l inchiriezi fiindca nu iti apartine definitiv.Sufletul e al Domnului si EL decide ce face cu el.Acum pe langa plata care poate fi mai mare decat castigul mai exista si riscul ca dupa ce l-ai invocat demonul sa ramana aici si sa-ti faca viata un iad. Daca nu-ti va face tie viata un iad o va face pe a altora si tu vei fi vinovat.Insa daca invoci spirite sau demoni care vor ramane aici si vor face probleme vei intra in vizorul unor domnii foarte dragutii care probabil or sa te inchida intr-un loc intunecat ca sa nu mai aduci entitati nefaste printre noi. Orice ai vrea sa faci...bafta! P.S.big grinaca iti vinzi corpul mai ai de trait o perioada limitata, maxim 10 ani daca esti tanar.P.S.2big grinomnii aia traguti posibil si sa-ti gaureasca teasta daca faci tampenii prea mari precum sacrificiul uman sau alte din astea.

52 răspunsuri:
| Bris a răspuns:

Nu.Nu stiulaughing

| AikkoxD a răspuns:

Stai tu la 12 noaptea în faţa oglinzii şi bagă aia cu Bloody Mary. Ce să păţeşti, doar o să-ţi uzi pantalonii.

| LastNight1324235436 a răspuns:

Da.Tre sa gasesti lampa lu' Aladin si sa o freci pana apare spiritu'. Danseaza, canta, se joaca, iti face temele(iti zic eu, e foarte util).Asa ca vezi cum faci ca sa gasesti lampa

| alinutzaap a răspuns:

Te mananca!

| lulugabi explică (pentru LastNight1324235436):

Plec de acumlaughing

| 3rdWW a răspuns:

Normal că e adevărat. Tot ce citești pe internet e adevărat.

| zahy a răspuns:

Se zice ca se poate. iti trebuie un pahar transparent gol, pe o cola mare alba se scrie alfabetul la o distanta de 3 cm intre litere se scrie cifre de la 1 la 0, jos se scrie adevarat, da, poate, nu, fals. se zice ca daca chemi spiritul nu este nimica rau doar daca a ajuns in rai. Daca a ajuns in iad se zice ca inloc de acel spirit poate veni diavolu. pentru a inlatura spiritu ( diavolu ) trebuie sa ii pui intrebarea vrei sa pleci. iar daca paharu care este pus cu gura injos nu se muta singur pe da atunci nu ai voie sa te ridici de jos pana nu il convingi sa plece. Daca te ridici de la masa fara sa plece spiritu atunci se zice ca te bantuie, La fel esti bantuit daca chemi oameni care inca nu au trecut de cele 40 de porti parca se cheama, adica dupa ce moare trebuie sa astepti 1 an sa fi sigur. pentru ca daca chemi un spirit care nu trece de cele 40 porti se zice ca o ia de la capat si drept pedeapsa de va bantui, sa chemi un pirit se zice ca nu vei reusit de unu singur. ( este un fragment in biblie ) nu mai stiu cum era dar zicea ceva de genu. daca te chinui de unu singur nu vei reusi, daca se mai alatura careva vei reusi. aceasta chemare se face minim in 3 persoane. Daca nu cred toate persoanele ca se poate chema spiritu daca se indoiesc de reusita atunci nu veti reusi sa chemati. Atentie mare daca faci asa ceva, sa nu te ridici de la masa de jos unde chemati spiritu pentru ca atuncia se intrerupe chemarea si spiritu nu se mai poate intoarce. De asemenea nu chemati spirite care nu le cunoasteti pentru ca poate veni diavolu, La inceput puneti intrebari personale pentru a vedea daca raspunsurile spiritului sunt bune si nu este altcineva. incercati sa puneti intrebari cu raspuns Da NU poate adevarat. Pentru ca de multe ori nu raspunde la intrebari lungi. ceao\ciao

| zahy a răspuns (pentru 3rdWW):

Nu vorbi fara sa stii. Inainte incearca dupa care comenteaza. Si cu siguranta nu vei gasi formula de chemare pe internet asa ca ceao

| RatWithBoobs a răspuns:

Uai,daca Dumnezeu exista, normal ca si satan exista. eu fiind ateista, nu cred in nimic, dar niste prietene de ale mele au facut "invocari" si una dintre ele a fost dusa la biserica pentru exorcizare.Sa stii ca sunt cazuri reale in care spiritele ne posedalaughing.

| zahy a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Stai mai ca incurci. ce zici tu este alta. aceasta procedura este cand chemi diavolu si ceri un serviciu iar prin serviciu pe care iti ofera te intreaba cum sa platesti, de obicei platesti cu viata celui mai apropiat tie, exemplu daca tu iubesti cel mai mult pe mama ta mama ta va muri. si ritualu se face pe malu lacului cu foc si o gramada de plante lumanari asezate, iar diavolu se arata sub forma de foc adica cu jaru de la mene. In fine, Ce intreaba aceasta persoana este cu totu altceva si nu este periculos atata timp cat iti pastrezi calmul pana pleaca spiritu.

| lulugabi explică (pentru KaterinkaBoy):

Nu vreau sa incerc, ar din simpla curiozitatehappy

| MariusMarius96 a răspuns:

Hmm,da este adevarat, dar mai multe nu iti pot dezvalui pentru. ca la cum suna intrebarea esti flacau, se numeste materie astrala, si sunete biruale....etc

| zahy a răspuns (pentru RatWithBoobs):

Pai daca invoca spirite fara sa stie cum se procedeaza, inainte trebuie sa studiezi sa stii ceea ce nu trebuie sa faci. Si ceea ce vorbesti trebuie facut cu cap. Daca nu iti da permisiunea spiritu sa discuti cu alte persoane despre ceea ce ai facut, Normal ca patesti lucruri necurate. Trebuie sa studiezi, Trebuie sa faci totul ca la carte. Uite un caz in lcu unei vedete a venit diavolu sa cerut numerele la lot. el a raspuns ca le stie, dupa care sa cerut sa se dezvaluie si el a zis ca vrea ceva in schimb, a fost intrebat ce vrea, iar acesta a zis ca vrea sufletu lui, a intrebat cu ce il ajuta daca castiga si moare, deavolu a zis ca ii ajuta pe restul de la masa. A fost intrebat daca in cheama cu adevarat diavol si a raspuns ca nu, a fost intrebat cum in cheama, a zis numele, a fost rugat sa plece timp de 4 ore a refuzat sa plece, deja persoanele erau speriate insetate etc. Dupa 3 zile una din persoane a zis numele real la diavol mamei iei, atuncia s-a auzit langa masa o bubuitura foarte puternica in perete, dupa 4, 5 cand au dat faianta jos era o urma de pumb in perete. Deci nu trebuie sa zici la nimeni ceea ce faci.

| zahy a răspuns (pentru MariusMarius96):

Nu ma intereseaza pentru ca cunos. am o intrebare ca zici de dezvalui sti formula de chemare? Ai chemat vreodata?

| alexxa a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Vrea sa cheme fantome bre, nu sa faca un pact cu diavolul

| 3rdWW a răspuns (pentru zahy):

Mă faci să râd.

| alexxa a răspuns:

Nu stiu formula dar daca o invoci nu canta si nu danseaza, doar vorbeste cu tinelaughing
Daca vrei sa dai petrecere cu ea exista asa zise "vraji" care iti permit sa o controlezi happy

Studiaza, dupa care cauta pe site'uri persoane cu care sa faci sedinte, te va soca adevarul

Uite am gasit in 2009 pe TPU uite si pe acest link :
http://www.tpu.ro/......c-spirite/

| Dumnezău a răspuns:

Indubitabil.Iata,tocmai eu sunt un spirit si convetuiesc cu voi in aceasta comuniune.Invoca-ma,sa vin la tine acasa, si sa iti dau doua pedale dupa cap, sa te mai trezesti la realitate, kindere.Vezi sa nu ma invoci prea tare, ca daca faci asa, am sa vin la noapte, cu termen intarziat, sa te violez anal.

| zahy a răspuns (pentru Dumnezău):

Prin raspunsul tau ai incalcat una din porunci.Si spune-mi daca esti asa credincios. De ce crezi in dumenezeu? Daca imi raspunzi concret te salut si tot respectu.

| RatWithBoobs a răspuns (pentru zahy):

Mda,draguta povestioara thinking

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru zahy):

Nu...defapt demonii sunt niste nenorociti da afaceristi.Crede-ma,nu vorbesc ca m-am uitat la Supernatural laughing. Plus Diavolul nu apare la orisicine pentru o viata, are nevoie de omoruri in masa.In schimb demonii cer de obicei cea ce am zis mai sus. Oricum toti sunt urati foc asa ca se poate face confuzie.Plus chestia cu lacul si plantele e ritual vrajitoresc, demonii puternici sau Diavolul raspunde de obicei lacele sataniste!

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru alexxa):

Oricum intra in belele daca greseste ceve asa ca..tot una.Si scuze ca te corectez da sunt mai tanar decat par...ma jignesti cu bre-ul ala!laughing

| alexxa a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Iarta-ma,nu asta intentionamlaughing
Folosesc des apelativul "bre" blushing

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru alexxa):

Scuze acceptate! Oricum gumeam...chiar daca mi se intampla des sa primesc varste exagerate!laughing

| zahy a răspuns (pentru KaterinkaBoy):

Prin vraja chemi diavolu si ceri ceea ce ai nevoie, spiritismul nu este vraja big grin

| KaterinkaBoy a răspuns (pentru zahy):

Da tot poti sa te pricopsesti cu o belea pa cap.Mai bine suni la informatii decat sa intrebi un spirit! Glumeam...stiu doar ca asta e un fel de joaca metaforica cu focul si exista consecinte urate!

| lulugabi explică (pentru MariusMarius96):

Nici nu vreau sa stiuhappy

| Gsix a răspuns (pentru zahy):

Salut! Vad ca stii foarte multe ai incercat sa faci asa ceva vreodata? Contacteaza-ma, doresc sa stiu mai multe!