| BiaBubulina a întrebat:

Fiti atenti de ce e lumea asa? cei mai ai naibii si rai castiga mereu si cei mai bun sunt praf. adica sa va dau un exemplu: o colega de la mine ana e anaibii si toti baietii stau la picioarele ei si merge la 100 de petreceri si nu i se intampla nimic, dar eu, sunt o fata rusinoasa ce e mai rau si sunt buna adica nu le zic la baieti jos la picioarele mele eu ma port frumos cu ei si nu ca masi fi gandit eu de m la varsta asta doar ca a si eu daca merg la o petrecere imediat mi se face rau sau am trac sa dansez si vroiam sa va intreb inca o data de ce lumea e asa? as vrea si eu sa fiu mai la moda si mai tare daca stiti cumva cum sa le dau peste nas si sa le fac in ciuda fundita a si noi ne intrebam " te ti cu mine" adica la pranz cand plecam si ele fac nu stiu dar cand le intreaba ana colega rea, fac ca da da sigur si cel mai rau nu am si eu o prietena buna si nu stiu cum sa-mi fac ca ea ea o are pe una mari asa ii zicem noi, si se duce doarme la ea se viziteaza non-stop laughing dar eu ma vizitez cu catelul meu in curte adica... e cam nedreapta viata cate o data si de aceea vam cerut ajutorul

11 răspunsuri:
| Madalichka a răspuns:

Sincer, as vrea sa iti dau un sfat, dar nu prea ai ce sa faci. Poate doar sa incerci sa fii mai rea, dar ar fi pacat de persoana care esti acum. Si totusi, nimeni n-o sa aprecieze ca esti draguta. Si daca incerci sa iti faci dreptate, vei fi facuta, rea, ipocrita, etc...
Imi pare rau, dar sper sa se rezolve cu timpul. Sau macar sa devii tu mai detasata si sa nu mai pui la suflet.

| LLLLLLLL a răspuns:

Mai bine invatawinking. du-te la scoala! ca exprimarea ta lasa de dorit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai imbracate frumos atrage atentia cum?; note mari participari la activitati fa ceva important \impresionant fa cinste distreazate cu ei fa-ti o yunsoare sau o freza cum tii se potriveste ...bla bla

| Walker a răspuns:

Stii.eu am spus ca este nedreapta viata acum o 25 de zile cand mi-am petrecut revelionul in spital alaturi de tatal meu.rugandu-ma la Domnul sa ii mai atenueze durerile...

Iar la intrebarea ta. te sfatuiesc sa iti mentii in continuare acest statut deoarece vei avea mult de castigat. tu te gandesti la prezent dar ia gandeste-te la viitor... unde acei copii "smecheri" fara carte(unii). dar care au avut toata faima de partea lor. unde vor ajunge:iar tu, timida si la locul tau.probabil iti vei da seama peste cativa ani ce bine ti-a prins.

te mai sfatuiesc sa fii credincioasa deoarece.acolo unde e credinta.este iubire, acolo unde-i iubire, e pace, unde-i pace, e binecuvantare, unde binecuvantare, acolo e Dumnezeu, iar unde este Dumnezeu sunt convins ca acolo vei fi si tu.

Sa nu crezi ca totul este intamplator

numai bine

(parerea unui baiat)

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Din tot ce ai spus tu aici am descoperit faptul că eşti invidioasă pe fata respectivă pentru că ea are ce tu ţi-ai dori, o prietenă bună şi băieţi în jurul ei. Unele persoane sunt mai sociabile, altele nu. Asta e, nu ai ce face. Încearcă să comunici mai mult cu colegi tăi, dacă o cataloghezi pe nedrept ca o persoană rea nu ai de unde să şti cum e ea nu adevărat. Încearcă să vorbeşti cu ea, să socializezi în general. Baftă!

| MikeAlexis a răspuns:

La cum e lumea in ziua de astazi trebuie sa fi tare! si cum zici tu 'anaibi' ca daca nu te mananca de viu! Are si bunatatea un rol foarte important... dar afiseazo atunci cand este nevoie.
Vrei o prietena buna, si nu ai? Sa sti ca asta nu o sa se intample niciodata; prietenii astia buni care vin pe la tine, iesi la un suc cu ei, petreceri cu ei... se duc la fel de usor cum se schimba vremea afara.

| MynameisRallu a răspuns:

Ar fi bine sa nu mai fi timida.gandestete ca nu te int ce cred altii...cand te duci la petreceti danseaza fa-ti de cap fara sa te stresezi ca cine st ce zic alti despre tne.singura problema e sa nu mai fi timida! scapa de asta si o sa se rezolve multe crede-mawinkingmult noroc!

| Artemisia a răspuns:

Buna!
Eu zic ca esti o fata cool.De ce spun asta? Pentru ca tu chiar esti educata.Lasa tu fata populara, pune mana pe carte si invata, nu ai nevoie de petreceri si baieti. Ea e populara, dar cand va fi mai mare va ajunge o femeie usoara(daca ma intelegi ce vreau sa spun), daca de la varsta asta ea vrea petreceri si baieti.
Tu nu baga de seama.Invata si te ocupa de scoala, pentru un viitor mai bun.Baietii si petrecerile ocupa din timp, iar tu nu mai inveti.
Eu am 14 ani si nu am iubit nici nu merg prin cluburi.Nu ma lasa mama, si sincer si daca m-ar lasa nu as merge.
Am si eu timp de baieti.Ca acum la varsta asata ce stiu eu, toti se folosesc de tine vazand cat esti de tanara.
Eu ma voi gandi la dragoste, dupa ce o sa termin facultatea, o sa am si eu un job, sa am si eu o casa/apartament, o masina, apoi mai vedem si noi cu dragostea ce o sa facem.
Atunci o sa fie momentul, cand o sa am mintea coapta.
Si eu sunt mai timida, nu e nimic gresit in asta, stai linistita.
Sper sa imi asculti sfaturile, nu ti le-am dat de la mine, asa... ti-am spus ce imi spune mama in fiecare zi, sunt sfaturile unui adult in varsta de 33 de ani care m-a educat pana acum.
Daca o sa urmezi sfaturile o sa fi un om cu coloana vertebrala.
Bafta!

P.S.Pe viitor, cand pui o intrebare pe TPU, incearca sa scrii mai corect(din respect fata de userii TPU), e cam greu de citit cand nici macar nu sti cand incepe un enunt si cand se termina.

| noktambul a răspuns:

Ai rabdare, ca o sa vina si vremea ta! De ce ar trebui cu tot dinadinsul "sa fii la moda si mai tare" si sa dai nustiucui peste nas?! Si ce daca Ana este ceva mai "populara"? Este obligatoriu sa fii si tu la fel? Este cumva singura ta colega? De ce nu te compari cu celelalte colege, care nu au "popularitatea" Anei?
Nu este nimic rau in faptul ca esti mai timida si ca te porti frumos cu toata lumea, dimpotriva, sunt niste lucruri de lauda pe care Ana nu le are. Fii tu insati, nu imita pe nimeni, si ai sa vezi ca o sa iti faci prieteni mai de nadejde decat aia pe care si-i face Ana pe la cele 100 de petreceri la care merge. Capul sus!

| TeoPT a răspuns:

Cel mai puțin important lucru din lumea asta este popularitatea. Sincer, nu înțeleg de ce tânjesc toți după ea.
Uite ce mi se pare mie important Să ai prietenii tăi în care să poți avea încredere mereu, fie și unul singur, nu contează. Mai bine un prieten de încredere decât 5000 de oameni roboței care stau pe lângă tine și îți copiază fiecare gest.
Dacă nu ai absolut nici un prieten (deși nu îmi prea vine să cred), problema este la tine. Încearcă să te împrietenești cu oameni calmi, liniștiți, la locul lor, de obicei genul ăla de oameni sunt foarte de încredere și îți pot deveni prieteni adevărați. Fii tu însuți, fă-ți gașca ta de prieteni, fie că are numai 2 membri (tu și încă cineva) nu contează, să existe măcar un prieten de încredere. Trăiește-ți viața cum crezi că e bine. Crede-mă, chestia cu setea de popularitate e trecătoare, cândva o să îți dai seama că nu ajută la nimic să fii populară. Nu te uita la ceilalți, nu ține cont de părerile lor despre tine, trebuie să te intereseze părerile prietenilor tăi adevărați și atât. Restul chiar nu contează. Chestia cu "la modă, tare, cool", nu ți-o recomand. Oamenii care se învârt în jurul acestui comportament sunt. cum să mă exprim. devin cocalari și pițipoance, gunoaie ale societății.
În concluzie, să nu îți pese de popularitate pentru că e inutilă. Să îți pese de prietenii tăi adevărați pe care să te poți baza.
Baftă

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu o lua in nume de rau, dar esti praf cu scrisu`.
Aproape ca n`am inteles nimic.
Am zis aproape, asa ca ceva tot am inteles.
Deci tu nu intelegi de ce nu e ca in filmele alea in care binele invinge nu? Pai viata bate filmu` draga mea.In realitate cei "rai" castiga pentru ca ei lupta, nu stau cu mainile`n san.
Iar chestia cu "Vreau sa fiu mai la moda si mai tare, sa le dau peste nas si sa le fac in ciuda" e mai mult pentru jafuri draga mea.Niciodata nu ai sa vezi o fata care se respecta ca se lauda si se da amre ca sa le faca in ciuda altora.Asta fac dezaxatele nu cele cu coloana vertebrala.Moda, moda`i trecatoare, tu vezi`ti de viitorul tau.Iti zic eu ca poti fi imbracat si din piata, dar daca stii sa dai clasa fara sa faci lumii in ciuda cu mama si tata sau sa inventezi prostii pentru popularitate, si ai idee cum sa te impui esti de o mie de ori mai bun decat unu` care e la moda si super-cool din perspectiva lui infecta, dar pute`a prostie in urma lui.
Bafta`!