| ღAnonimღ a întrebat:

FUNDA, si nu e tema...mai sunt unii care: vai, vai! TPU nu e pentru teme. ma rog.
Mereu am fost curioasa cate meserii stiu unii, dar mai ales cate exista. Deci dat-mi cat mai multe exemple de meserii. Funda, sure.

scuze categoria...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!

Uite:
http://www.sarco.go.ro/nomenclatorul_cor.htm

Sunt mult prea multe meserii ca sa le enumar aici:D

Sper ca te-am ajutat :-h

6 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Uita-te pe clasificarea ocupatiilor din Romania(COR), o sa le gasesti pe aproape toate si le poti numara. Numai bine!

| ღAnonimღ explică:

N-am nev de job, am 11 anilaughing

| andrusk06 a răspuns:

Bucatar, vanzator, bancher, paznic, politist, pompier, doctor, asistent, invatator, profesor, educator, primar, presedinte, reporter, ziarist, actor, cantaret, prezentator tv, asistent tv, acrobat, clovn, administrator, agent comercial, agent financiar, agent agricol, avocat, astrolog, meteorolog, handbalist, fotbalist, jucator de tenis, jucator de baschet, executor, grefier, judecator, secretara, guvernator, prezentator de stiri, artist. fundita?big grin

| alex4532 a răspuns:

Ministru, primar, atministrator, cantaret, sportiv, muncitor, muncitor la rosal, avocat, instalator, maistru, fochist, secretar, director, provesor, invatator, taximetrist, doctor asistenta, electrician, bancher, bona, coafeza, menajera, agricultor, inventator, actor, dansator, soldat, politist, gardian, badiguard, vanzator

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Operator la Microsoft se castiga bani multi si nu trebuie sa muncesti mult
nici nu muncesti cine stie ce

| ale91 a răspuns:

Sa lucri ca si masor la fizoterapie castigi bine:X