| george0Mihai a întrebat:

Golf 4 problema. am un golf 4 1.4 16v din 2001 si ma sacaie urmatoare problema. mi se pare ca nu treage defel. in a 2 apas pedala la maxim si nu plreaca nu simt ca pleca. am schimbat distriburia, ulei, pompa de apa, cine imi poate zice cam ce probleme as putea avea?

4 răspunsuri:
| RaVuL a răspuns:

Ce sa zic golf 4 e masina buna dar din 2001 ii ceva pana acum desi asta nu are nimic ca sunt masini de prin 69' si merg motoru e mic masina veche poate e ceva de la pompa de injectie sau nu cupleaza bine motoru cu acceleratia nu stiu ce sa zic nu am mai auzit pana acum de asta.

| dudutm a răspuns:

Cand nu simti ca pleaca la ce turatie esti?
Motoru de 1.4 si 16v are cuplu maxim cam pe la 3400~, deci incepand de la turatia asta ii simti puterea motorului ca e benzinar. Chiar daca ai 2500 si ii dai talpa nu accelereaza foarte tare. abia la cuplu maxim isi face el treaba cum trebuie.

| Madalinpetcu a răspuns:

Si eu am aceeiasi masina si aceeiasi problema dar adevarul este ca masina e grea motorul mic...e normal sa traga mai greu eu am schimbat kitul de ambreiaj am crezut ca poate fi din cauza asta dar nu...

| daniDeeDee a răspuns:

Daca ai check-ul aprins in bord, verifica sonda lambda. Eu am un Golf 4 1.6 16V si nu are zvac-ul acela, trebuie sa schimb sonda lambda. happy