| RainWind a întrebat:

Hei, TPU, îmi recomandați și mie un site pentru a posta o ofertă de meditații?
Oare pe OLX ar fi ok? Credeți că va vedea cineva un astfel de anunț?
Mă interesează un site pe care chiar pot să-mi găsesc clienți. Ar fi urgent. Aș cam avea nevoie de bani, dar și să scap cât mai repede de munca din învățământ. sad

Iar terapeuta mea mi-a spus ceva despre o cameră specială pentru meditații, cu ajutorul căreia se poate vedea direct pe caiet, dar nu mi-a mai dat link. Aveți idee despre ce cameră ar fi vorba?
Mulțumesc!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai nu ne intreba pe noi, ceea ce numai terapeuta ta stie, intreab-o pe ea.

In ce privesc meditatiile, anunta in ziarul local (pe website-ul lor), acolo postand specializarile si performantele tale ca sa-ti atragi clientela.

| doctorandus a răspuns:

Meh, de cand cu ChatGPT piata pentru meditatii s-a cam dus...

| RainWind explică (pentru doctorandus):

Scutiți-mă! Ce poate oferi ChatGBT?!
ChatGBT îți face tema doar. Meditațiile ajută elevul să înțeleagă un mecanism, un sistem. Plus că, la ciclul primar, nu uitați că ChatGBT nu poate ajuta elevul și să scrie. Deși da, aici ar fi complicat și la meditațiile online, că fiind online eu nu pot scrie cu elevul. straight face
Deci dacă nu răspundeți la mesaje și nu ajutați oamenii, mai bine nu mai răspundeți, nici dv și nici altcineva.
Aștept niște ajutor.
Eu una chiar vreau să plec cât mai curând din învățământ așa că, am nevoie să încep să-mi fac clientelă pe meditații. Ca să pot trăi din asta, măcar până intru la psiho și pot absolvi ca să devin psiholog. straight face

| unsimplubaiat123 a răspuns (pentru RainWind):

Tu cum ai vrea să ai copii la meditații fără să fii în învățământ. Plus ca din câte înțeleg ești învățătoare, nu profesor, ce meditații ai vrea să faci cu copiii, să îi înveți să scrie mai bine? Rămâi în învățământ dacă tot ai post și învață să devii psiholog (aia e cheia succesului absolut)

| RainWind explică (pentru unsimplubaiat123):

Păi și psiholog dacă devin... tot de publicitate am nevoie sad
De ce este așa de greu să-ți faci publicitate. Deși eu nici nu vreau să-mi fac publicitate. Mă sperie chestia asta. Vreau doar ca lumea să vină pur și simplu. sad
Și da, la ciclul primar e mai greu, să găsești doritori de meditații... deși sunt și mulți copii care rămân în urmă deci vor fi totuși doritori, dacă e să te faci cunoscut. Însă trebuie să te faci cunoscut ca să poți da meditații sad iar eu sunt introvertă nu am cum să ies ca să mă fac cunoscută... iar prin online vezi bine că nimeni nu te caută de fapt sad la meditații.ro ăia nu am reușit nici acum să las anunț, iar acum mi-am lăsat un anunț pe o altă platformă însă nu m-a contactat nimeni sad
Deși și dacă m-ar contacta sad eu nu răspund la numere necunoscute de telefon. sad

| unsimplubaiat123 a răspuns (pentru RainWind):

Problema la tine e ca nu ai putea avea vreodata clienti, din moment ce nu răspunzi la numere necunoscute și ești "introvertă" (introvertită este varianta corectă). Chiar nu îmi doresc să te jignesc, dar cum ti ai ales această meserie dacă nu îți dorești să iei contact cu oamenii? Dacă crezi ca psiholog o să îți fie mai bine, din punctul meu de vedere, te înșeli amarnic. Trebuie să te schimbi pe tine însăți, în primul și în primul rând. Fă ti prieteni, mai ieși din casă, mai socializează. Ce copil va avea nevoie de meditații pentru adunări și scăderi, să fim serioși…?

| Dismally a răspuns:

Da, OLX ar fi o solutie buna, in plus poti face anunturi platite pe Facebook si sa specifici publicul tinta, dupa varsta, oras etc.

| Dragosstpu a răspuns:

Olx (cu promovare pentru vizibilitate crescuta), grupuri de meditatii pe Facebook.