Pai nu ne intreba pe noi, ceea ce numai terapeuta ta stie, intreab-o pe ea.
In ce privesc meditatiile, anunta in ziarul local (pe website-ul lor), acolo postand specializarile si performantele tale ca sa-ti atragi clientela.
Scutiți-mă! Ce poate oferi ChatGBT?!
ChatGBT îți face tema doar. Meditațiile ajută elevul să înțeleagă un mecanism, un sistem. Plus că, la ciclul primar, nu uitați că ChatGBT nu poate ajuta elevul și să scrie. Deși da, aici ar fi complicat și la meditațiile online, că fiind online eu nu pot scrie cu elevul. ![]()
Deci dacă nu răspundeți la mesaje și nu ajutați oamenii, mai bine nu mai răspundeți, nici dv și nici altcineva.
Aștept niște ajutor.
Eu una chiar vreau să plec cât mai curând din învățământ așa că, am nevoie să încep să-mi fac clientelă pe meditații. Ca să pot trăi din asta, măcar până intru la psiho și pot absolvi ca să devin psiholog.
Tu cum ai vrea să ai copii la meditații fără să fii în învățământ. Plus ca din câte înțeleg ești învățătoare, nu profesor, ce meditații ai vrea să faci cu copiii, să îi înveți să scrie mai bine? Rămâi în învățământ dacă tot ai post și învață să devii psiholog (aia e cheia succesului absolut)
Păi și psiholog dacă devin... tot de publicitate am nevoie ![]()
De ce este așa de greu să-ți faci publicitate. Deși eu nici nu vreau să-mi fac publicitate. Mă sperie chestia asta. Vreau doar ca lumea să vină pur și simplu. ![]()
Și da, la ciclul primar e mai greu, să găsești doritori de meditații... deși sunt și mulți copii care rămân în urmă deci vor fi totuși doritori, dacă e să te faci cunoscut. Însă trebuie să te faci cunoscut ca să poți da meditații
iar eu sunt introvertă nu am cum să ies ca să mă fac cunoscută... iar prin online vezi bine că nimeni nu te caută de fapt
la meditații.ro ăia nu am reușit nici acum să las anunț, iar acum mi-am lăsat un anunț pe o altă platformă însă nu m-a contactat nimeni ![]()
Deși și dacă m-ar contacta
eu nu răspund la numere necunoscute de telefon.
Problema la tine e ca nu ai putea avea vreodata clienti, din moment ce nu răspunzi la numere necunoscute și ești "introvertă" (introvertită este varianta corectă). Chiar nu îmi doresc să te jignesc, dar cum ti ai ales această meserie dacă nu îți dorești să iei contact cu oamenii? Dacă crezi ca psiholog o să îți fie mai bine, din punctul meu de vedere, te înșeli amarnic. Trebuie să te schimbi pe tine însăți, în primul și în primul rând. Fă ti prieteni, mai ieși din casă, mai socializează. Ce copil va avea nevoie de meditații pentru adunări și scăderi, să fim serioși…?
Da, OLX ar fi o solutie buna, in plus poti face anunturi platite pe Facebook si sa specifici publicul tinta, dupa varsta, oras etc.
Olx (cu promovare pentru vizibilitate crescuta), grupuri de meditatii pe Facebook.