anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu PC. Mi se umple mereu localdisk C si raman fara memorie dar nu stiu de ce? nu salvez nimic in C.Memoari scade singura asa. Ce sa fac?

6 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Fa-i o devirusare! ai putea sa ai niste virusi! fa-i un disk cleanup si mai sterge cate-ceva din C, ca sa ai minim 2 gb spatiu! dat fiind faptul ca tu umbli pe net, cookiurile se salveaza in C, ele sunt sterse cand calculatorul este stins, sau cand este facut un disk cleanup, dar daca ai spatiu mic in C o sa ti se umple mereu! oricum fa o devirusare ma intai si apoi mai vezi!

| ταξιδιώτης a răspuns:

Click dreapta pe my computer\proprietati\protectie sistem si debifeaza in dreptul lui C\ok, apoi click dreapta pe diskul C\proprietati\click curatire disk bifezi tot\ok

| Oxanna a răspuns:

Incearca sa faci as: te duci in mail, si la un mail cu pps, dai download si apoi click dreapta si containing folder... apoi daca iti apare un folder cu 1000+ fisiere, incearca sa le stergihappy eu asa mi-am eliberat 15 MB

| vanessa_8029 a răspuns:

Mi se intampla si mie...am auzit ca daca faci o defargmentare.se rezolva. succes :*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dupa parerea mea cred ca iti este virusat pc-ul. happy

| TheLegion a răspuns:

Am aceeasi problema si in prezent, si iti spun e virusul trojan l-am gasit ascuns cu antivirusul nortonwinking