| Alexis_8260 a întrebat:

Heyyy.va rog cine ma ajuta cu niste mesaje de pus la poza d l hi5?
pls...raman datoare.mss.;* :-p

2 răspunsuri:
| GabiGabrielle a răspuns:

Iubirea ta ma doare, doare! De-ai stii ca-n lacrimile mele-s scrise, 1000 de vise.

Viseaza ca si cum ai trai o vesnicie, traieste ca si cum ai muri maine

Dragostea nu are nevoie de cuvinte, însa cuvintele au întotdeauna nevoie de dragoste.

Nu-ntelegi, nu este bine, Sa te joci acum cu mine! Nu stiu cum sa iti explic, Ca vorbele tale nu ma ating

Trece unaa...Vine altaa...Si se mai intoarce roataaa:X

Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate

In copilarie …fetitelor le plac papusile …iar baietasilor masinutele …cand crestem totul se schimba …baietasilor le plac papusile …iar fetitelor mashinutzele.smug

Stiu ca nu sunt singura chiar si atunci cand sunt love struck

Pentru a fi de neinlocuit, trebuie sa fii diferit

| GabiGabrielle a răspuns:

Si daca el nu o sa-ti mai zica "Noapte buna!". si daca nici pe strada nu o sa-ti mai zica "Buna!". ai prietene care te suna sa-ti zica: "Fataa, esti de 1000 de ori mai buna

Spune'mi ce mai vrei acum de la mine? Du-te la ea poate iti e mai bine Asa a fost sa fie' asa va fi mereu.Nu uita ca pentru tot exista Un Dumnezeu

Am fost langa tine.Dar nu ti'a pasat! Du'te la ea! S-a terminat

Degeaba ma strigi si spui ca vrei din nou sa fii cu mine.Ai uitat cand sufeream zile si noptsi dupa tine Acum s-a terminat nu te mai vreau Du-te la curva ta.Te pwpa amica ta

Vin sau plec,Pentru tine e tot una, Oricum a fost alta in locul meu intotdeauna

O sa vina timpul cand iti vei da seama de toate Si o sa-ti dai seama ca am fost si-o sa fiu cea mai buna dintre toate

Timpul a trecut, M'am maturizat, Am fost aici.Dar am plecat