Sa iti explic pentru ca si eu mi-am luat un LG-T300 in decembrie:
Dupa ce il iei de la Vodafone sau de unde l-ai luat, il lasi sa se descarce(adica pana scrie acolo baterie descarcata). Apoi il lasi 12 ore la incarcat fara oprire. Dupa 12 ore il scoti si poti sa faci ce vrei cu el. Dupa ce ti se descarca iar il bagi la incarcat 12 ore.Asa faci de 3 ori si dupa ce ai facut asta de 3 ori, data viitoare il lasi numai pana spune baterie plina. FUNDA?
Cred ca ajung si 12 ore daca nul ti macar 10 ore ti se va descarca mai repede bateria dupa aia
De obicei la telefoanele noi trebuie sa il butonezi pana se descarca de tot (pana se inchide) apoi il tii la incarcat in jur de 13 14 ore apoi se repeta procedura inca o data sau de doua ori
Ar fi bine ca primele 3 dati sa il lasi sa se descarce de tot si sa il ti la incarcat cel putin 24h daca nu mai mult dar fara sa il deschizi in timp ce se incarca. In felul asta se formateaza bateria si o sa tina mai mult pe viitor. Si eu am un telefon LG si as vrea sa iti dau un sfat: daca e cu touch si are creion sa il folosesti cat de mult ca daca apesi cu degetul se strica mlt mai repede ecranul si nu o sa mai poti sa il folosesti. Sper ca te'am ajutat :*
Nu neaparat poti sa il ti doar 5 ore sau cel mai bine acum cand te culci lasa-l la incarcat pana maine
Cel mai bine e sa il lasi sa se descarce dupa il incarci 24h si mereu la fel casa tina bateria 1 saptamana chiar 2