| aleali a întrebat:

In clasa a 8 a aveam 55 de kg si 1, 64cm, toti zic ca-mi statea mult mai bine am 18 ani iar de un an si ceva am ajuns la 44 de kg, nu stiu ce sa fac sa ma mai ingras macar 5kg. Ce trebuie sa fac?

3 răspunsuri:
| fashionaddict a răspuns:

Noi nu stim ce sa facem sa slabim si tu vrei sa te ingrasi?:o
Zi-ne si noua secretulbatting eyelashes

| aleali explică:

Pentru ce-i care vor sa slabeasca trebuie sa ai vointa si se rezolva eu mananc o data pe zi si aia o mananc seara tarziu si tot nu se leaga uneori mananc si toata ziua si tot nu se leaga dar cum sunt cu munca nu prea am timp de mancare iar uneori uita ca nu am mancat nimic pana seara ce ajung acasa si vine prietenul meu el ma intreaba daca am mancat azi apoi imi aduc aminte ca nu prealaughing asta nu e o solutie prea buna pentru nimeni pentru ca iti distrugi stomacul...dar am alta solutie pe care am folosit-o si eu cand aveam 55 kg atunci eram prea grasa zic eu cel putin mie nu-mi placea dar merita, dimineata o cana cu ceai si o felie de paine prajita la amiaza o salata mai ales vara iar seara ceai verde si iar ceva usor pana dai un pic din greutate dupa care mananci ce poftesti dar foarte putin din fiecare si nu seara mai ales paine cartofi prajiti etc, sper sa va fie de folos. Ceai verde in fiecare seara va ajuta foarte mult. Sa nu va speriati dimineata o sa eliminati dupa acel ceai iar asa aveti si raspunsul daca veti slabi cu el sau nu, la unele femei merge la altele nu.incercatihappy

| Sergiulica_3711 a răspuns:

Sa mergi la medic deoarece cred eu ca ai arderile gastrice foarte mari.