Nu e chiar așa. A fii diplomat înseamnă să ști cum să te comporți în majoritatea situațiilor, nu să te lași fraierit.
Nu cred că înțelegi despre ce vorbesc, confunzi situațiile.
Cel mai important pentru început, învață să nu mai fii impulsiv, e posibil să spui sau să faci ceva ce vei regreta mai târziu.
Nu te judec, încerc să îți dau niște sfaturi pe care le poți accepta sau le poți ignora.
Sa ii spun la șefa de magazin? Deja incerc să mă controlez, știu că ăștia sunt protejați de lege în timpul programului. Poate și de asta se dau așa șmecheri! Toți paznicii care se angajează la magazinul ăla se cred șmecheri! Mi rușine de oamenii din zona da nu mai suport sa vad cum face ca un maimuțoi! Ăștia vor să mă provoace da nu realizează că pot ajunge pe targă! M-au văzut mai liniștit, tăcut și încearcă să mă ia în balon, peste picior.
Nu prea îmi place să sifonez, in viața mea nu am bârfit pe cineva, eu am alta mentalitate. Daca o sa mai apuc sa ii spun, la cat sunt de impulsiv îl bat pe ăla de fata cu toți! Poate ar trebui sa evit o perioada magazinul ăla.
La alte magazine unii se mai plimba, mai se duc după unul după altul da boul asta sta la taclale cu toată lumea.
Și cu ce te deranjează? Muncesc și ei să mai facă un bănuț, că probabil au pensia mică.
De ce angajează ăștia toți boșorogii?
Pentru ca aia tineri nu merg la munca. Nu se ridica din pat pentru 5.000 lei/luna.
Daca vrei cazare gratuita, bate-l. Ca vin mascatii dupa tine. Paznicii nu se bat cu clientii.
Nu te costă nimic să fii om, chiar dacă altul este nesimțit, tu poți alege să fii diplomat și să arăți că ști să vorbești frumos și sa te comporți exemplar
Dai la bot la moșulică. Eu nu am treaba cu ei, ma mai urmăresc uneori, dar nu ciripesc.
Aveau cei de la Vacanta Mare o vorba : Nu te pune cu PROSTUL ca are MINTEA ODIHNITA! Faci reclamație întâi la firma de paza! Vezi ce firma au pe ecuson! Obligatoriu si de fata cu ala *( aia ) suni la firma si faci reclamație! Dacă nu se potolesc direct la Politie sa le retragă atestatul! Boșorogii sunt acum cei mai disponibili! Niciun tânăr normal la cap nu merge sa stea 12 ore ca un cal in picioare pentru o MIZERIE de salariu!
denisalove10 întreabă: