Eu nu cred ca avea acest drept. Te putea intreba de ce zambesti sau sa te certe, dar sa iti sparga oglinda nu. Spune-i dirigintelui tau sau daca el era dirigu tau spune-le parintilor sa se duca la director. Dar nu am inteles de ce statei cu oglinda pe banca? In fine asta nu mai conteaza acum. Trebuie sa ii spui cuiva ce s-a intamplat sa nu lasi lucrurile asa.
Pai mai sunt si unii profesori din astia care nu accepta sa ai altceva pe banca in afara de obiectele necesare pentru ora mai ales o oglinda care ti-ar putea atrage atentia
Asa ca de acum inainte toate obiectele de genul asta, tinele in ghiozdan pentru siguranta lor. In pauza esti libera sa faci ce vrei tu.
Nu, nu avea acest drept.
Dar este o problema, pentru ca daca tu mergi sa ii spui dirigintei sau directorului, profesorul tau de istorie o sa aduca urmatoarele argumente :
1. nu este indicat sa mergi cu oglinda, pieptene, farduri etc. la scoala
2. poate el va crede ca te uitai prin oglinda la vreun coleg care te-a facut sa zambesti si nu faceai ce ti-a cerut profesorul.
Asta ar spune profesorii mei daca as face asa ceva, sau ar nascoci o poveste ca sa scape ei usor. In plus, profesorii se apara unii pe altii.
Asa ca, decat sa ai probleme mai mari, prefa-te ca faza cu oglinda nu s-a intamplat. Profesorii o sa uite.
Succes!
Dupa mine nu, logic.
Ce i`ai facut profesorului sa se enerveze atat de tare? Ai zambit, mare lucru.Ar fii trebuit sa nu aiba nici`o reactie, in nici`un caz sa se enerveze
. Sincer, nu cred ca avea acest drept, pentru ca tu doar ai zambit, nu ai tipat, nu ai ras, nu ai facut decat sa zambesti putin.nu conteaza motivul. Daca ai zambit si s`a enervat asa de tare incat ti-a spart oglinda, daca radeai sau tipai iti dai seama ce facea? Dadea cu banca de pamant
. In fine, spune la diriga ta sau la director intamplarea si ei vor decide ce se va intampla mai departe.
Bafta :*!
Dirigu' a aruncat intr-o zi cu markeru' dupa mine ca cica fac circ si panarama la ora
mai au si profii zile proaste
Te duci la scoala ca sa inveti ceva nu sa stai cu oglinda si pieptenele pe masa. Nu zice nimeni sa nu ai asa ceva la tine in permanenta doar esti fata si trebuie sa te ingrijesti dar te aranjezi in pauze si dupa bagi oglinda si peria in geanta. Nu cred ca faptul ca ai zambit l-a enervat pe prof si faptul ca tineai oglinda si pientenele pe masa.
Bafta.
Logic ca nu avea nici un drept. Ca doar nu el si-a dat banii pe ele. Daca s-a enervat putea sa te roage sa-ti iei lucrurile de pe banca nu sa le ia el si sa le arunge. In locul tau i-as fii spus ca mi le-a stricat si ca nu avea dreptul sa le arunce ca nu el le-a platit. Acuma nah trebuie si un pic de tupeu ca poate unii profi is mai tampiti si pentru asta de duc la director
Poi asa sunt profesori
ei cred ca eu dreptate tot timpul, dar nu este asa
e bine sa stai "cuminte" la ora lor fiindca de ei depind notele tale 20%
Sucees in scoala
Sa fi fost in locul tau ii dadeam vreo dua injuraturi si ma duceam la director chiar daca eram in ora de isorie!
Mie nu mi se pare logic sa faca aas ceva. Daca tu chiar nu ai facut nimic ar trebui sa-i zici dirigintea dar daca l-ai jignit sau asa ceva mai bine nu spune la niciun profesor pentru ca si adica ai dreptate nimeni nu o sa-ti dea ca o sa zica ca esti elev si nu ai niciun drept sa faci ceva reclamatii sau sa ceri explicatii. Poate ca chiar daca nu ai fc absolut nimic diriginta/dirigintu tot nu o sa tina cu tine dar totusi spune-i daca nu ai fc nimic si vezi ce se intampla. Succes!
Pe profesor la enervat ca tu mergi cu pieptenele si oglinda la scoala.Ca tu mergi sa te aranjeji ma proasto la ore nu sa inveti. Tu no sa ajungi nimic ma pitzipoanco!