Buna!Stii ceva? tu duci la scoala ceea ce poti, iar doamna, daca nu-i convine si daca nu intelege situatia ta, sa-si cumpere ea ceea ce-i place.Imi pare sincer rau pentru situatia in care esti.Dar incearca sa ai incredere in Domnul(chiar daca poate ti-e mai greu), el te va ajuta sa depasesti aceasta situatie si sa vezi altfel lucrurile. Deci, capul sus!
Doamne are salariul ei, tu inca nu ai asa ceva, si mai ai si alte necazuri pe cap.
Asa ca nu te mai ingrijora, probabil va intelege, iar daca nu... o sa uite repede, nu e cazul sa iti faci probleme. Capul sus, toate trec, si eu sunt fara un parinte si stiu prin ce treci...
Draga maine te duci si ii spui Doamnei ca este ziua ta si doresti sa o servesti cu o bomboana daca vrea sa ia bine daca nu vrea iar bine Tu sa nu te superi ESTE ZIUA TA asa ca indiferent de ce va spune te duci si oferi colegilor tai bomboanele Gestul conteaza daca pe profa atat o duce capul este problema ei dar eu sunt sigura ca o sa ia o bomboana - ii vb si tu frumos chiar daca sigur iti cam vine peste mana. Faptul ca tu ai ramas fara un parinte nu te supara si tatal meu a murit cd eu eram mica dar asta nu m-a doborat sufleteste asa tare deoarece tata era un om fffff calculat si atunci ca sa trec peste suferinta asta am incercar sa am fffff multe reusite in viata pentru ca stiam ca lui tata asta ii placea Niciodata sa nu te lasi invins M-am rugat cu lacrimi in ochi de ffff multe ori la Dumnezeu sa ma ajute si sa ma indrume ce sa fac sa-mi gasesc linistea sufleteasca Si Dumnezeu mereu mi-a ajutat dar a trebuit sa am rabdare si mare credinta Acum sunt fericita pentru ca stiu ca tata de acolo de sus are grija si el de mine si este fericit pentru ca nu m-am lasat si am iesit biruitoare din toate problemele Asa ca sfatul meu este CAPUL SUS Nu te lasa prada supararii si demonstreaza parintelui pe care l-ai pierdut ca esti in stare sa duci greul Sigur va fi fericit Si nu plange Cum ai ajuns? Esti sanatoasa este fffff bine Roaga-te la Dumnezeu si ai sa vezi ca vei reusi Dumnezeu sa-ti ajute. LA MULTI ANI si fii tare
Daca colegilor le plac nu mai conteaza daca doamna e fitoasa. Daca nu-i plac sa nu manance.Adica daca la mai multi le place un fel de bomboane si la unul alt fel tu iei de care ii plac aluia sau din alea care le plac celorlalti?
Alex010000001 întreabă: