| SunsetTrance a întrebat:

Mi-am pierdut pasaportul si prefer sa nu ma duc sa il inlocuiesc sad

In dimineata zilei in care am plecat, am lasat borseta in care aveam pasaportul agatata de scaunul pe care am stat la masa la restaurant...

Ma gandeam sa sun la hotel sa intreb daca din intamplare nu a gasit-o cineva, iar daca au gasit-o sa mi-o trimita si mie prin curier...

Voi, cei care ati mai trecut prin situatia de a va pierde pasaportul, cum ati procedat? Am inteles ca trebuie declarat ca fiind pierdut la consulatul diplomatic al Bulgariei in Romania.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si de ce iti este teama de pasaportul biometric? Ceva e cusut cu ata alba din ce spui.

| FreddieM a răspuns:

Daca esti sigur ca acolo ai uitat borseta, care ar fi problema sa suni hotelul? Ar fi primul lucru rațional care ar trebui făcut, ai sanse foarte mari ca ea sa fi fost gasita/recuperata de catre un angajat.Mult succes
Cheers

| SunsetTrance explică (pentru FreddieM):

Am mers la pasapoarte sa il declar pierdut, crezi ca mai e nevoie sa ii sun pe cei de la hotel sa imi trimita borseta aia inapoi? Nu era important decat pasaportul din ea

| doctorandus a răspuns (pentru SunsetTrance):

Pasapoartele declarate pierdute se confisca automat la primul contact cu autoritatile de Politie/vama.

| FreddieM a răspuns (pentru SunsetTrance):

Am înțeles ce vrei sa faci, ti-l doresti pe ala bioemetric, am citit cealaltă intrebare.
Daca l-ai declarat pierdut, ești în regulă, chiar dacă ti-l trimit acasă, poți sa faci cerere pentru altul nou.
Cu ala,, pierdut" fa și tu ce-au făcut georgistii, taie-l bucati cu foarfecul, poate iei niste vizualizari laughing)
Mult succes.
Cheers

| eliancodrut a răspuns:

Nu te forteaza nimeni sa ai pasaport. Mai ales ca ti-e frica sa nu-ti fie "exploatate" datele biometrice (gandire infantila).