Si de ce iti este teama de pasaportul biometric? Ceva e cusut cu ata alba din ce spui.
Daca esti sigur ca acolo ai uitat borseta, care ar fi problema sa suni hotelul? Ar fi primul lucru rațional care ar trebui făcut, ai sanse foarte mari ca ea sa fi fost gasita/recuperata de catre un angajat.Mult succes
Cheers
Am mers la pasapoarte sa il declar pierdut, crezi ca mai e nevoie sa ii sun pe cei de la hotel sa imi trimita borseta aia inapoi? Nu era important decat pasaportul din ea
Pasapoartele declarate pierdute se confisca automat la primul contact cu autoritatile de Politie/vama.
Am înțeles ce vrei sa faci, ti-l doresti pe ala bioemetric, am citit cealaltă intrebare.
Daca l-ai declarat pierdut, ești în regulă, chiar dacă ti-l trimit acasă, poți sa faci cerere pentru altul nou.
Cu ala,, pierdut" fa și tu ce-au făcut georgistii, taie-l bucati cu foarfecul, poate iei niste vizualizari )
Mult succes.
Cheers
Nu te forteaza nimeni sa ai pasaport. Mai ales ca ti-e frica sa nu-ti fie "exploatate" datele biometrice (gandire infantila).