| emy a întrebat:

Nu vorbiti niciodata la telefonul mobil in timp ce este in priza de acasa, sau la birou, in masina la incarcat! Recenty, un om a murit, dupa cum puteti vedea mai jos...
Noi incarcam, de obicei, telefoanele noastre, in cea mai mare parte a timpului, in timpul noptii, dar, ocazional, si in timp ce conducem; vom folosi stecherul in incarcatorul auto.Ca sa fiti in siguranta in viitor, debransati-va!
Eu fac asta tot timpul.Cred ca acest lucru, nu este prea mult.

Cu cateva zile in urma, o persoana a pus la reincarcat telefonul sau mobil la domiciliu.
Dar in acel moment un apel a venit si el a raspuns cu incarcatorul, atasat la aparat si inca conectat la priza.
Dupa cateva secunde o energie electrica curgea in telefonul mobil neingradit iar tanarul a fost aruncat la podea cu o bufnitura grea.Telefonul,de fapt, a explodat.
Parintii lui s-au grabit in camera doar pentru a-l gasi inconstient, cu bataile inimii slabe si degetele arse.
El a fost dus de urgenta la spitalul din apropiere, dar a fost declarat mort la sosire.
Telefoanele mobile sunt o inventie moderna, foarte utile.
Cu toate acestea trebuie sa fim constienti de faptul ca acesta poate fi, de asemenea, un instrument de moarte.
Nu folositi niciodata telefonul mobil in timp ce este cuplat la priza electrica!
Daca aveti la incarcare telefonul mobil si vine un apel, decuplati-l de la incarcator si de iesire.
Transmite prezenta oamenilor care conteaza in viata ta!
Indiferent daca au sau nu un telefon mobil.Acestia se pot informa, de asemenea, alte persoane care fac...

Servicii chirurgicale
University of Miami Hospital.

Răspuns Câştigător
| roxy_2350 a răspuns:

Mersi pentru informatiewinking

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Sunte telefoanele mobile periculoase? Ce zici acum, @Ganduri albe, eu am pus o intrebare si @cristy mi-a raspuns, multumesc @cristy, ai fundoi de la mine. big grin

| emy explică:

@safir:da, asa este. Dar eu cred, ca trebuie sa avem grija. Daca ni se intampla, asta e. Dar macar stim ca facut tot ce am putut ca sa evitam o nenorocire.Nu?
@roxi:nu ai pentru ce.
@laura:se poate, dar de ce sa nu fim prudeti totusi? De ce sa riscam inutil?

| emy explică:

@Ganduri albebig grinragul/a meu/a, eu am mai vazut aici postari care nu erau neaparat intrebari.Eu am postat asta cu un scop(si cred ca iti poti da seama care e acest scop). Daca tu vrei sa tii cont de ceea ce am scris eu, bine, daca nu, nu.

| Laura_2393 a răspuns:

Eu cred ca am sa ma risc in continuare daca am sa am ceva urgent de vorbit. Daca e sa mi se intample poate sa imi explodeze si cand il scot de la incarcat cu toate ca daca unu tanar a patit asta nu inseamna ca trebuie sa faca toate telefoanele la fel, ai fi putut afla marca telefonului, dar nici asta nu e prea concludent pentru ca sigur acel telefon avea ceva defect in el.

| kaTTsu a răspuns:

Asta e si daca mor ce? straight face
nu vad care e rostu?
Mori cand iti este scris, ori intr-un banal accident ori intr-o situatie critica, ori pe patu de spital la 80 de ani
Asa ca nu va mai ascundeti cum ne este scris asa se intampla

| Ganduri albe a răspuns:

Posteaza asta pe un blog nu aici! Aici se pun intrebari si altii raspund iar eu nu vad nici o intrebare in fraza aia mare pe care ne-ai pus-o in fata!

| schlau a răspuns:

Mai bine ar lovi valul de tsunami solar si am scapa de tot:telefoane, tv, calculator si lumea ar citi mai mult. winking

| RoxAnana a răspuns:

Sunt de acord cu safir, pentru ca asa e unora li se intampla dar daca ar fi dupa altii cate prostii ne-au bagat pe gat si atatea minciuni credibile frate ar trebui sa nici nu mai mananci sa nu mai traiesti. Bea numai lapte controlat sanitar si ambalat in nu stiu ce fel de cutii impotriva bacteriilor de afara, verifica-ti carnea de porc sa nu aive gripa porcinalaughing vb ta, nu vb la tel cat e telefonul la incarcat, nu sta prea mult la pc ca iti strica vederea, nu circula cu viteza mare ca sa nu faci accident, mananca numai bio chiar daca au un gust oribil.si tocmai de asta suntem asa. Unii sunt paranoia si fac tot ce se zice ce se scrie ce sa afla. Altii nu fac si sunt la fel de sanatosi. Asa ca daca e sa murim nu murim numai de la o toxiinfectie alimentara sunt atatea posibilitati: accidente rutiere, accidente casnice (acum daca unu si-a bagat frigiderul in priza si l-a electrocutat nu inseamna acum ca nu mai trebuie sa avem frigiderlaughing asa ca eu fac chestia asta aproape in fiecare zi asa ca daca e sa se intample se intampla oricum.