Din punctul meu de vedere o relatie care nu se bazeaza pe respect reciproc si buna intelegere, nu mai trebuie continuata. Dupa cum ii descrii comportamentul eu vad o lipsa totala de respect din partea lui... dar fiecare cu opinia lui. Un sfat ramane un sfat - ramane la latitudinea fiecaruia daca tine cont de el sau nu.
Parerea mea e ca este un retardat, pleaca de langa el 1. o sa iti rapeasca tineretea
2. o sa te traumatizeze
3. o sa incepi sa devii dependenta de el financiar
4. o sa te bata mere
5. o sa isi bata joc de tine
este un **** de om daca da in tine! stiu din experienta cu tata. ce ii face mamei. pana acum cand am inceput sa cresc. in seara asta de exemplu a baut si a facut urat. de cateva ori m`am luat si la bataie cu el pentru. ca in fata mea e un ***. cu ochii.
si se da ca cica are cancer.
de asta spun face pe bomlavul dar de la ce? ca nu tu l`ai imbonlavit. mai bine du-te acasa ca acolo nu ai ce cauta, iar daca nu iti da pace apeleaza la politie si fa cu fiecare ocazie plangere ca la 3 plangeri si 1 sesizate se face proces si infunda parnaia. nu iti fie frica daca ajungi acasa numai ca trebuie sa scapi de el.
parerea mea ca baiat.
Parerea mea e ca este un retardat, pleaca de langa el
1. o sa iti rapeasca tineretea
2. o sa te traumatizeze
3. o sa incepi sa devii dependenta de el financiar
4. o sa te bata mere
5. o sa isi bata joc de tine
este un **** de om daca da in tine! stiu din experienta cu tata. ce ii face mamei. pana acum cand am inceput sa cresc. in seara asta de exemplu a baut si a facut urat. de cateva ori m`am luat si la bataie cu el pentru. ca in fata mea e un ***. cu ochii.
si se da ca cica are cancer.
de asta spun face pe bomlavul dar de la ce? ca nu tu l`ai imbonlavit. mai bine du-te acasa ca acolo nu ai ce cauta, iar daca nu iti da pace apeleaza la politie si fa cu fiecare ocazie plangere ca la 3 plangeri si 1 sesizate se face proces si infunda parnaia. nu iti fie frica daca ajungi acasa numai ca trebuie sa scapi de el.
parerea mea ca baiat.
Despartete de el pentru ca ala nu este baiat daca da intr-o fata
daca continui o sa patesti 100% urm. lucruri
1. O sa te lase gravida
2. o sa iti rapeasca tineretea
3. o sa te bata tot timpul
4. vei fii o carpa pentru. el
5. te va traumatiza
6. va incerca sa te faca dependenta de el [de obicei financiar]
7. se va obisnui sa faca scandal si sa te bata
8. se va duce la curve si 100% te va imbanlavii si pe tine
mai bine fugi de el pentru. ca daca ii spui in fata va face urat si va da in tine mai bine du-te acasa la familia ta, roaga`ti prietenul sa vina sa te ia si sa te duca acasa. pentru ca nu este de glumit. eu iti spun din experientele cu tata si mama ca a vrut sa dea in mama si m`am luat la bataie cu el de 5-7 ori am ajuns la cutite apoi cand eram pe afata o data a intepato pe mama cu cutitul in mana. apoi in loc sa o ajute tipa ca e casa lui si ca face ce vrea in ea, daca a dat in tine de la o bricheta, ala nu este barbat, pentru ca a dat intr-o femeie, asta o sa iti spun toti barbatii cu capul pe umeri, eu am 13 ani si de 5 ani e cam agitatie la mine in casa si te-am enumerat mai sus ce a patit mama pentru. ca atunci cand a fost tanara a fost "fraiera" ok de batut nu a batut-odar cand dadea in ea dadeam si eu in el de cele mai multe ori il loveam in operate in gat sau in fata si scuipa sau vomita cu sange ma panicam dar cand vedeam dupa 1 min. juca teatru
asa ca iti spun pleaca de langa el cat mai repede, nu este de glumit
rog ca adminii sa imi aprobe raspunsul pentru. ca este o chestie foarte serioasa
da`mi add pe mess vanilladeejay