Nu IQ-ul a fost influentat de wisky, ci privirea ta, si daca au fost mai muuuulte paharele ai putut sa-ti vezi IQ-ul dublu!
Poţi bea orice, numai apă să nu faci greşeala să bei, că ţi-l spală de ţi-l zvântă...
N-ai cum sa fii mai destept decat mine dupa ce beau. Pur si simplu nu se poate. Si oricum ai slabe sanse sa te straduiesti, pentru ca nu ma poti intrerupe din "speech"
Este si normal ca bautura sa te faca sa spui tot, devii mai vorbaret si uite asa ti-a crescut IQ-ul
Daca serveai o bere blonda nu te mai uitai in oglinda
Pai al meu arata si mai bine, ca am mai gasit doi amarati de turturi si i-am pus repede-n pahar. Stii... oglinda mea fermecata nu-mi raspunde cine-i cea mai frumoasa, ci cine are IQ-ul cel mai mare. Imi tot spune ca eu, dar de cateva zile ma atentioneaza ca cineva aproape m-a ajuns. Oare de tine zice?
Daca da, termina cu whisky-ul ala, ca ne certam rau de tot.
Alcoolul este stimulent neuropsihic, deci, pentru o perioada scurta de timp, ai fost mai inteligent. Mutra din oglinda nu s-a schimbat dupa o dusca...
De curiozitate cat ai IQ-ul si unde l-ai testat eu am dat 5 euro pe almeu sa il fac
evenso întreabă: