| Arthur a întrebat:

Oare IQ-ul este influenţat de alcool? După ce am servit un pahar de whisky (fără gheaţă că nu mai sunt ţurţuri ) şi m-am uitat în oglindă, am văzut că IQ-ul meu arată mult mai bine. Voi ce ziceţi? thinking Dar dacă serveam altceva? big grin

14 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nu IQ-ul a fost influentat de wisky, ci privirea ta, si daca au fost mai muuuulte paharele ai putut sa-ti vezi IQ-ul dublu!

| Arthur explică:

@T. AC - Eu am dat 5 euro ca să scap de al meu.hee hee

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Poţi bea orice, numai apă să nu faci greşeala să bei, că ţi-l spală de ţi-l zvântă...

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

N-ai cum sa fii mai destept decat mine dupa ce beau. Pur si simplu nu se poate. Si oricum ai slabe sanse sa te straduiesti, pentru ca nu ma poti intrerupe din "speech"smug

| Barajag a răspuns:

Este si normal ca bautura sa te faca sa spui tot, devii mai vorbaret si uite asa ti-a crescut IQ-ulhee heeDaca serveai o bere blonda nu te mai uitai in oglindabig grin

| Bishop a răspuns:

Daca puneai si turturi era si mai mare smug
de aia de iarna trecutahee hee

| Roby67 a răspuns:

In vino est veritas, spune francezu...winking

| MidnightLady a răspuns:

Pai al meu arata si mai bine, ca am mai gasit doi amarati de turturi si i-am pus repede-n pahar. Stii... oglinda mea fermecata nu-mi raspunde cine-i cea mai frumoasa, ci cine are IQ-ul cel mai mare. Imi tot spune ca eu, dar de cateva zile ma atentioneaza ca cineva aproape m-a ajuns. Oare de tine zice? thinking Daca da, termina cu whisky-ul ala, ca ne certam rau de tot. laughing

| MariuZ a răspuns:

Alcoolul este stimulent neuropsihic, deci, pentru o perioada scurta de timp, ai fost mai inteligent. Mutra din oglinda nu s-a schimbat dupa o dusca...

Răspuns utilizator avertizat
| T. AC a răspuns:

De curiozitate cat ai IQ-ul si unde l-ai testat eu am dat 5 euro pe almeu sa il fac

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ce oglinda ai tu de îți vezi IQ-ul în ea?thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La primul arthur. dar daca bei mai multe, sa vezi frumusete, daca nu se sparge oglinda.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu ce se intampla daca serveai altceva, dar daca IQ-ul tau arata mai bine cu whiky sigur arata si mai bine adaugand si un trabuc ...sau ceva de genu asta, in lipsa de țurțuri...