| Flinn a întrebat:

Petrec foarte mult timp la calculator.Cum sa fac sa invat repede si eficint? Sa imi fac un progam sau ceva asemanator?

Răspuns Câştigător
| Mina a răspuns:

Este foarte util sa iti faci un program, dar sa te tii de el!
Uite cateva metode de invatare, raspunsuri la o intrebare postata de mine:
http://www.tpu.ro/......ineti-mai/
Important este sa te concentrezi la ceea ce inveti, nu trebuie sa te gandesti la alte lucruri, ai timp dupa ce termini. :)
Spor la invatat!

4 răspunsuri:
| Derye a răspuns:

Te ajut eu: inchizi PCul si deschizi cartea. Repede - eficient.
Program? Neah... o sa fie prea monotona viata atunci, daca ai o problema nu o eviti... o rezolvi. In cazul tau reduci calculatorul, nu e mare branza, e doar ceva virtual, nu ceva dupa care merita sa plangi. Incearca sa constientizezi ca daca plangi dupa o ora petrecuta la pc, ai probleme. De obicei, ai mei, cand imi zic: nu te mai las la pc, eu zic: ei, si?

Incearca sa te joci ceva care nu iti ia asa mult timp, ceva gen browser game: TRAVIAN, Triburile, etc!

IN PRINCIPAL (DACA ITI ESTE LENE SA CITESTI) AM ZIS: REDU STATUL LA PC!

| dulcik a răspuns:

Pai trebuie sa iti faci un program jumatate din timp sa il petreci pe calc si cateva ore la invatat.Eu una asa fac bine asta se intampla in sesiune

| karellen a răspuns:

Tine de vointa ta. fa-ti un plan, eventual noteaza-ti ce vrei sa faci in ziua respectiva si incearca sa te tii de el

| вяυηєтнα a răspuns:

Da ar trebui sa iti faci un program...sh daca vezi ca n poti sa il respecti rogi pe cineva din familie sa te ajuta.bafta!