| mmadonna a întrebat:

Pot instala windows 7 daca am RAM 512 Mb?

10 răspunsuri:
| mihaibrasov a răspuns:

Poti, dar o sa mearga ca tractorul tractat de dacie.

| nashu40 a răspuns:

Nu, din pacate. Cerinta e de minim 1 GB de RAM. Em am un calculator din... 2003, care acum 2 ani era deja foarte depasit dar i-am facut imbunatatiri : aveam 256 Mb memorie si i-am mai luat 1Gb, i-am pus o placa video mai buna, etc etc. Am instalat windows 7 acum 2 zile. Cu configuratia pe care o am acum mi l-a instalat, la limita, dar...desi imi place foarte mult ca si grafica, felul cum arata si pentru ca are multe imbunatatiri fata de xp, nu sunt multumit de el si il voi schimba zilele astea. De ce? In primul rand nu mi-a recunoscut driverul de la placa de baza, cu sunet, modem, ide, etc etc. In plus nu mi-a imprimanta HP si web-camul care l-am cumparat de 1 an si e de la Microsoft. Drivere pe net nu am gasit decat pentru sunet (dar si asa nu-mi recunoaste sistemul 5+1), iar netul merge ca naiba, in frame-uri. Nu cred ca are rost sa mai continui, nu? Am umblat pe la o groaza de prieteni si pe forumuri si toti mi-au spus la fel : daca nu ai un calculator cu o configuratie la zi nu se merita. Toate driverele mai vechi sunt facute maxim pentru xp. Doar daca vreunul are si suport pentru vista, atunci da, merge, pentru ca windows 7 e o imbunatatire a lui vista.
Sper ca am fost explicit si usor de inteles.
Succes!

| SteauaROsie a răspuns:

Nop

| Dragotta a răspuns:

Nu iti trebuie minimum 1gb

| fman27 a răspuns:

Nu din pacate :(. Ia de aici windows 7 upgrade si vezi ce trebuie sa-ti imbunatatesti la pc : http://windows.microsoft.com/upgradeadvisor

| Duran1 a răspuns:

Nu din pacate. Instaleaza windows xp sp3

| Duran1 a răspuns:

Nu... cred c-ar fi bine sa bagi windows vista home basic

Întrebări similare