cami
| cami a întrebat:

Prefixul asta +882135... de unde este? Cred ca am intrat putin si-n numar, dar 88 sau 882 sau 8821, sigur este. Aveti idee din ce tara vine?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stai linistita ca e scam, de pe 88213550862 am primit si eu de dimineata pe la 9, daca suni inapoi o sa te taxeze serios, e numar cu suprataxa de la Telespazio, furnizori de telefonie prin satelit, au ca prefix +88213

33 răspunsuri:
| kiwii a răspuns:

Mda...asta trebuie sa fie.
Dar sincer, tot nu am idee care e faza cu numarul' asta...

| cristianocnaru a răspuns:

Salutare

Daca ati fost "bipuiti" cumva de un numar +88213550... sunati repejor la *222 si reclamati.
In caz de abonament nu se intimpla nimic dar in caz de cartela chiar daca ati raspuns sau chiar daca ati sunat inapoi, nu mai puteti opri apelul sub nici o forma decit atunci cind au terminat "bajeti veseli" sa va ia banuti (creditul).
Sper sa te ajute raspunsul meu am patit si eu aceeasi poveste.

| Eny_Izabella_1987 a răspuns:

Si eu am fost sunata în acest moment,dar nu am raspuns, si nici nu o fac pentru ca ăștia sunt care iti mănâncă toti banii, mai ales daca esti pe abonament, mai ales că e de Germania nr meu, aveti grija si nu răspundeți!

| milly a răspuns:

Si eu am primit azi telefon de la un numar asemanator... de fapt cred ca fost doar un beep... chestia este ca am sunat inapoi inainte sa apuc sa ma informez... nu a apucat sa sune si a raspuns un robot care mi-a pus muzica... dupa ce am citit aici... ma astept sa imi vina factura mai incarcata... sad