| Burzea a întrebat:

Sa va zic ce am patit.eu sunt roman de origine, doar ca sunt mai brunet.am facut buletinu si pe el scrie "rom" nu "rou' cum e posibil? voi putea face altul pana la varsta de 18 ani?

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Daca nu esti multmit de buletin asteapta si tu vreo 2 saptamani si apoi zici ca ti la furat si iti faci altul, daca apar aceleasi chestii ca si acum ii intrebi ce se intamnpla si le zici ca nu esti rrom. Si la mine pune in stanga roumanie si in dreapta Romania, chiar nu inteleg dc pune de 2 ori parca sunt batuti la cap.

| elena a răspuns:

Nu glumesti, nu?!
Vezi, ei ti-au scris la cetatenie "romana" si nationalitate "rom"...mergi mai intai acolo, unde ti s-a eliberat cartea de identitate (SPCLEP) si intreaba-i de ce ti-au scris asa, sau fa o mica "golanie", declara CI pierduta si scoate-ti alta, dar platesti amenda, sa stii...conditia este, ca la depunerea actelor sa specifici, ca si cetatenia si nationalitatea este "romana".

| Burzea explică:

Scuze dar totul a fost o farsa facuta de un prieten mie. vorbind la telefon cu el asa mi-a spus.

| PCT a răspuns:

Salut, unde scrie pe al tau ROM si nu ROU?! In colt stanga sus?! la mine scrie ROUMANIE?! In dreapta tot sus scrie ROMANIA. Buletinul poti sa il schimbi de cate ori vrei tu, il dai pierdut, platesti o taxa si iti faci altul.

| ByancaRObarlad a răspuns:

Zici ca l-ai pierdut? prostii. Te duci la ei si le spui:
-Domn'le da ma crezi rrom? Ia lasa smecheriile si alt buletin, ca te dau in judecata!

laughing

Si daca nu vrea, il dai in judecata

laughing

funda?

big grinbig grinbig grinbig grin

| alexmw_2532 a răspuns:

Faci altu daca il pierzi asa cred

| alexmw_2532 a răspuns:

Cred ca poti sa faci altul doar daca il pierzi pe asta