| AndreeaM1 a întrebat:

Azi am fost la circ si am vazut ceva... nemaipomenit, adica cel putin asa mi s-a parut mie. A fost un fel de sabie lunga si magicianul a bagat o femeie cu spatele in ea si a iesit sabia prin burta,si femeia statea intinsa si magicianul o invartea ca pe o. morisca. Sau a mai fost un truc in care magicianul a pus femeia pe o masa si sub ea o batista si cand a luat masa femeia zbura pe batista.
Nu sariti pe mine,doar intreb, stiu ca nu exista magie. Dar daca voua vi se pare normal...
Funda! :*

6 răspunsuri:
| NoNameasdod a răspuns:

:o Wow. Mie mi se pare. wow :o. Ma rog, nu e adevarat - e iluzionism sau ceva de genul thinking Dar as putea vedea pe la TV sau pe net..chestia asta? Mie mi se pare interesant thinking

| lifeonlyforlove a răspuns:

Sigur ca imi pare normal ..as vrea si eu sa vad asa ceva ) daca iti plac trucuri uite la niste video cu Dynamo)citeodata ma intreb, ce e daca chiar exista magiebig grinbig grinbig grin

| Azµre a răspuns:

Pentru copii, cum să mi se pară, distractiv, divertisment!

| Maria1324 a răspuns:

Heii. Fiecare avem un talent, la fel si unele persoane care sunt 'magicieni'. Au secretele lor, si asta este meseria lor, de a ne impresiona si de a ne intreba cum faceau diferite chestii. Este intr-adevar foarte interesant ce au facut, si este de admirat, pentru ca un truc de 3-4 minute poate ascunde 1-2-3 saptamani de munca si repetitii.

| zHeArTz a răspuns:

Sunt iluzii optice. Majoritatea folosesc trucuri ieftine gen : Masa de sticla, cutie cu doua iesiri etc happy

| zurick a răspuns:

Asta este talentul lor.