anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica nelamurire:Ma depuncteaza la examenul de capacitate care l-am dat joi daca am facut urmatoarele lucruri:
La subiectul 3 exercitiul 2 a si b:In baremul de corectare scrie la perimetru 2(AB+BC) dar eu am scris 2l+2L si mi-a dat acelasi rezultat;
Si la b am scris tot la fel cu l mic si L mare in loc de AB SI BC dar si la ala mi-a dat bine.
Ma depuncteaza pentru ca am scris in loc de AB si BC l si L? Sau este bine si asa?
Ofer funda!
P.S:Imi cer scuze ca pun atatea intrebari stupide dar vreau sa fiu sigur ca am facut bine.

Răspuns Câştigător
| Simina1619 a răspuns:

E bine. Iti dau puncte. Oricum depinde de corector. Dar eu spun ca nu are nimic. Trebuie sa il intrebi pe profu tau/profa.

1 răspuns:
| elComandantee a răspuns:

Bă tu eşti prost?
Alea-s denumirile lăţimii şi ale lungimii. Puteai să-i dai orice variabilă, puteai să pui lungimea = penis şi lăţimea = vagin.
Şi după aia făceai 2(2 vagin + 2 penis) egal perimetru.
Contează să dai valorile lăţimii şi a lungimei, atât, dacă ai formula aia, e corect!
Ce atâta vă strofocaţi că dacă nu e ca în barem...la matematică ai câte 2-3 metode de rezolvare pe exerciţiu, pe barem nu scrie toate, scrie doar una, cea mai folosită. Dacă ai găsit o metodă prin care ai ajuns la rezultatul corect, e bine, ai luat toate punctele.