In primul rand este win 7 ( pariez ca nu ai versiunea originala pentru ca nu a aparut in romania si are un pret - no comment) modificat din xp si vista! practic win 7 se presupunea ca va fi facut in colaborare windows-linux dar ceea ce am si eu, win 7 pe care il am este full cu licenta si toate functiile dar desi in mod normal nu ar trebui sa ma ncio problema ei uite ca am! pe langa faptul ca unele jocuri nu merg, nici unele programe, nu beneficiezi de toate functiile online (( ex: tv online ))si la instalarea placii de sunet am intampinat probleme! astfel din cele 6 submeniuri in ceea ce priveste configurarea placii de sunet doar unul imi este disponibil! pentru configurarea microfonului este nevoie accesul in meniul placii de sunet si de acolo ar trebui sa incepi! daca un vezi in start la windows update, ii dai sa upgrad-eze si selectezi tu la ce anume faci upgrade! daca exista driver online al web-ului tau( 99% exista) il va gasi! sper ca ai inteles! (( eu nu ti-l recomand win 7 decat pentru grafica si cam atat in rest lasa de dorit )) succes salut!