| IonutMarin a întrebat:

Salut am o întrebare cum îmi pun poză aici la profil?

11 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Intri la "Setarile cont" (in dreapta-sus, dai click pe numele tau si alegi din meniul aparut).
In "Setarile cont" cauti "Selectează imagine profil" - incarca - si alegi poza dorita, sa fie afisata.
Dupa salvarea setarișor se va vedea poza aleasa.

| Arthurrrr a răspuns:

Dai pe cele 3 liniuți orizontale dreapta sus,jos vei găsi profilul tău,dai pe profilul tău, apoi apeși pe setări cont, apoi sub localitate puțin mai jos vei găsi Selectează Imaginea de Profil, sub vei găsi un chenar în care scrie Alege fișierul, dai pe el, și apoi dai pe ce ți se cere în continuare până ajungi la galeria foto de unde alegi imaginea care vrei să o pui

| darrio2007 a răspuns (pentru Arthurrrr):

Cele trei liniute orizontale nu au treaba cu TPU, alea sunt de la Google.

| Arthurrrr a răspuns (pentru darrio2007):

Ceea ce zici tu de la Chrome sunt 3 puncte nu linii, dacă te uiți atent pe tpu.ro langă pune o întrebare în dreapta sus se află 3 linii orizontale care dacă apeși pe ele vei putea mai apoi să dai pe notificări, mesaje, magazin premii și ultimul este profilul tău, dacă apeși pe profilul tău vei putea apoi să te duci la setări

De acolo de unde spui tu comuti pe modul de lectura. In dreapta lui tpu.ro.
Pe prima pagina ai doar steaua pentru marcare.
Pune o poza ca nu m-ai lamurit.

| Arthurrrr a răspuns (pentru Arthurrrr):

Vezi cele 3 linii orizontale?

De ce Canva? Faci spam?

| Arthurrrr a răspuns (pentru darrio2007):

Pe alt site nu nu se văd pozele când pun linukul, am mai pus o întrebare și am pus poze pe alt site, și lumea a zis că nu a văzut pozele

| Alex765431 a răspuns:

Salut. Poza îţi pui intrând la setări, apoi setările contului şi îţi da acolo să selectezi imaginea de profil.

Întrebări similare