| Rez0o a întrebat:

Am pierduth cd`urile cu driver`ele de la Pc acelea cu sunteul si inca unul nu stiu pentru ce era... ce pot face? Cum fac rost de ele?

Răspuns Câştigător
| razvanell a răspuns:

Intrii in Start->Run->dxdiag si enter.o sa-ti apara o fereastra unde o sa-ti scrie ce placa video ai,ce placa de sunet, ce procesor, tot ce iti trebuie pentru. a stii ce downloada dupa net drivere.Ca sa-ti iei cele mai bune drivere, sa intrii pe site-urile oficiale gen www.nviadia.com.Sper ca te-am ajutat :)

6 răspunsuri:
| alexmircescu13 a răspuns:

Observ ca placa de retea functioneaza, altfel nu ai putea sa intri pe net. Descarca AIDA32, e un programel care recunoaste absolut tot ce ai in calculator. Ca sa afli ce driver iti mai lipseste dai click dreapta pe My Computer -> Manage -> Device Manager. O sa-ti apara in dreapta o lista cu dispozitivele instalate, iar cele care nu au driver apar cu un semn al exclamarii pe fond galben. Din AIDA32 vezi exact ce model de placa de sunet si ce iti mai trebuie, dai cautare pe Google pentru driver, instalezi si cam asta-i tot. Succes!

| alexmircescu13 a răspuns:

Revin cu o precizare. In multe cazuri trebuie specificata in cautarea pe Google versiunea de windows (XP sau Vista/7) pentru ca sunt drivere diferite. Inca o data succes!

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Driver Fetch si scaneaza si downloadeaza toate driverele de care ai nevoie big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca sa nu te mai chinui cu control panel si toate aburelile de genu asta...intri pe siteul producatorului placii de baza, download, driver, scrii modelul placii de bazaa, selectezi pentru. ce sistem de operare ai nevoie si gata acolo ai toate driverele

| Djony a răspuns:

Cata pe google drivere pentru sunet etc.
sau drivere pentru windows (sunet ). sau schimba windowsu aicea nu cred ca are importanta cd de la PC

| sweetpassion a răspuns:

Rafinament si senzualitate numai alaturi de noi intr-o ambianta discreta si intima! Dulci si senzuale vino sa iti alintam simturile cu cele mai pasionale atingeri,pana la finalizare,
Masaj de relaxare,body senzual masaj,masaj erotic nud,masajul dublu,show erotic,jacuzzi masaj,cupluri masaj erotic
Bucuresti Piata Rosetti
Tel: 0728.339.812; 0740.859.654