In primul rand Error 404 - Page not found
Si in al doilea rand iti dai seama ca umbla asa fac toti curieri daca nu stiu ce transporta
Salut,am avut si eu neplacerea sa merg cu atlassib Romania-faro(portugalia),NU RECOMAND ATLASSIB,cand am fost la agentia din Rahova(Bucuresti) am intrebat Romania-Faro transportul este direct? a spus da,as dori sa stiu daca beneficiez de priza de incarcat telefonul,leptopul si daca ma costa ceva in plus? a spus ca nu trebuie sa platesc nimica am asigurat priza si drumul este direct, am platit, dupa ce am platit mi-a dat biletul, iar pe bilet nu era trecut locul? am zis pai am locul asigurat, a zis da.In dimineata plecari imi spune ca schimb la sibiu si ca autocarul care pleaca din Bucuresti-sibiu nu este dotat cu priza...ook,soferii foarte flegmatici,irascibili,am ajuns in sibiu dupa care nu gasesc autocarul singur pentru ca nimeni nu te baga in seama,si dau sa urc sus in autocar nu erau locuri libere,pentru ca eu nu am avut nr locului pe bilet,intr-un final am avut loc,cand sa puna bagajele LE ARUNCA PUR SI SIMPLU CA PUNGA DE GUNOI LA TOMBERON,automat m-am certat cu ei ce inseamna asta? am patit sa nu am un loc asigurat,sa nu am o priza,iar autocarul din sibiu-Faro,era o caruta de autocar,trapele se ridicau singure,guma pe scaune,scaune JEGOASE mai rau ca in RATB(FERENTARI), foarte bogat in miresme de atlassib , foarte zgomotoasa masina, cu o roata patrata, cand se punea un film ba oprea sonorul ca dormea Nenea soferul..parca el platise drumul meu si a altora in postura mea, se oprea singur..cum se ducea cineva sa spuna ca nu merge,zicea asta e mdaa, nu are cum,, noi eram prosti, un sofer mai in varsta era cel mai rosu om posibil,"cand te faci rosu la fata?", sar la final mai erau 11 persoane care coborau in faro ca si mine,anunt ca din Huelva se va schimba,off am zis ok,am ajuns in Huelva aud ca tot cu acelasi autocar mergem in Faro, intr-un final in am intrat in Faro m-am trezit ca ma lasa intr-o statie, ca nu stia sa ajunga la destinatia din faro, Domne stie cineva cum se ajunge la Bingo Doss? bai frate este pentru prima oara cand ajung aici de unde sa stiu cum sa ajung, mai era 1, 2 km pana la destinatie, taxiuri nu am gasit deloc, baterie la telefon nu am avut, si m-am carat cu 2 trolere, plus un Rucsac, m-a lasat in drum.NICIODATA NU VOI MAI MERGE CU ATLASSIB.
anonim_4396 întreabă: