| Saskuatch13 a întrebat:

Salut, TPU!
Astăzi mi-am descărcat GTA San Andreas și SAMP. Vorbind de GTA San Andreas, acesta funcționează în regulă până acum. SAMP-ul prima dată nu se conecta. Eu apăsam pe butonul de conectare după ce intram pe un server, iar el nu reacționa (nu se întâmpla nimic). Am rezolvat problema asta. Însă acum când dau click pe samp.exe (în folder-ul unde îl am descărcat), îmi intră în joc (fără să pot alege vreun server) și pe urmă îmi apare opening-ul cu plaja, scriindu-mi întruna că server-ul nu răspunde. De ce nu pot alege nici un server și cum aș putea rezolva problema aceasta? Vă rog foarte mult să mă ajutați, deoarece îmi doresc mult de tot să pot juca SAMP fără nici o problemă! Ofer fundă, numai să mă ajutați! Și scuzați de categorie, însă nu îmi apărea în listă categoria potrivită!

5 răspunsuri:
| Rembo33 a răspuns:

In primul rand daca nu ai moduri, si ai jocul original descarcat cel mai bine ar fi sa stergi gta san andreas user files din my documents, si sa descarci ultima varianta de samp 0.3.7 de pe sa-mp.com apoi incearca sa te conectezi pe un server cunoscut, (de exemplu scrii la ip blue.bugged.ro, red.bugged.ro, green.bugged.ro, orange.bugged.ro, sau cauti ip la og time's, b-zone) astea-s cele mai cunoscute si mai populate servere de samp, daca ai descarcat o versiune de samp mai veche iar gm-ul este pe versiunea noua de samp e si normal ca nu iti merge, daca ai descarcat un gta sa modat(gta sa real, gta sa Bucuresti, gta sa vip mod) etc. e si normal ca nu merge ca e full de moduri, incearca sa faci tot ce ti-am zis descarci samp 0.3.7 de pe sa-mp.com windows server alegi, si stergi gta san andreas user files din my documents, o sa iti mearga 100% mie la mie, Multa bafta.

| Saskuatch13 explică (pentru Rembo33):

Versiunea 0.3.7 o am descărcată. Nu am nici măcar un singur mod descărcat. Cred că singura problemă este că încă nu am șters acel fișier. Întrebarea mea sună în felul următor: Trebuie să șterg tot folder-ul? Că din el am șters ceva doar. Oricum, mulțumesc de sfaturi! Sper să funcționeze, Doamne ajută!

| Saskuatch13 explică (pentru Rembo33):

Am șters întreg folder-ul, așa cum ai spus, și acum nu-mi mai merge nici SA-ul. Ce să mai zic de SAMP, nimic nu s-a schimbat! Versiunea 0.3.7 o am, mod-uri nici gând să am, nu înțeleg de ce naiba nu funcționează acum nici SA-ul! Groaznic joc, te apucă disperarea! Atât de complicat este ca să îți funcționeze! Știi, l-am luat de pe ocean of games SA-ul, și, având în vedere că nu mi-a cerut CD, înseamnă că e crack-uit, nu? Dacă nu, poate o fi de vină crack-ul! Nu știu ce să mai fac...

| Saskuatch13 explică (pentru Saskuatch13):

Nu te mai deranjez, deoarece momentan doar SAMP-ul funcționează. SA-ul nu funcționează din cauză că i-am șters ceva (probabil din acel folder). Voi rezolva problema asta. Mai mult te zăpăcesc, deoarece așa-i cu jocurile astea: azi îți merg, mâine ba. Oricum, mersi mult de sfat încă o dată!

| Rembo33 a răspuns (pentru Saskuatch13):

Nu are treaba ma omule cu fisierele jocului in gta san andreas user files sunt notate setarile jocului, salvarile din joc, pozele facute, etc.