anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor utilizatorilor TPU, aş avea şi eu problemă.
Stickul USB nu îmi este recunoscut de calculator, ce pot să fac săl readuc la viaţă?

Răspuns Câştigător
| Fredie a răspuns:

Buna. Incearca sa il pui pe alt pc. Daca in alta parte iti merge, inseamna ca stickul este ok. Verifica si alte porturi usb, de la pc, introducand acelasi stick in ele si/sau alte stickuri. Am intalnit destule cazuri in care spre exemplu front usb urile de la sistemele desktop nu erau de fapt conectate la placa de baza, prin urmare saracutele nu aveau cum sa recunoasca nimic. happy Pe unele sisteme exista si imposibilitatea citirii stickurilor usb, din cauza unui prost management al pc ului, prin alocarea prea multor litere pe multe hdd uri din retea spre exemplu. Acolo e nevoie sa se scoata cablul de retea si apoi sa se introduca stickul, in acel moment sistemul avand practic litere "libere" pentru a aloca una unui device extern. Bafta!

8 răspunsuri:
| vlaaddd a răspuns:

L-ai incercat si pe alt calculator?

| Iuliaana a răspuns:

Poate nu functioneaza locul unde bagi stick`ul. Si mie mi s`a intamplat sa nu imi apara la my computer local`ul ala al stick`ului. din cauza asta; sfatul meu este sa bagi stick`ul in alta ''cutie''. Sunt vreo 3 in total, trebuie sa reactioneze cu vreunawinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Punel in alt port USB

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Încearcă în alt port USB. Nu stick-ul e devina ci portu-ul USB, s-a stricat se întâmplă când e folosit des.
Bafta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Iti cumperi alt stik! si dac si el va face asa inseamna ca ai o problema la calculator!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, am încercat şi la alt calculator şi tot nu îmi apare nimic

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da întradevăr stickul avea probleme, l-am dus înapoi la magazinul de unde l-am cumpărat pentru că încă mai este în garanţie.
happy

| necunoscutul a răspuns:

Stikul e compromis.