Asa se spune, ca o femeie la ciclu este"spurcata" si de aceea nu are voie in biserica! Eu nu o sa inteleg niciodata de ce?!
Nu scrie asa ceva in nicio carte religioasa.Este o credinta straveche de la tara.Nu este nimic adevarat.
Doamne iarta'mă păi Dacă Dumnezeu aşa te'a creat de ce să fii numita spurcată? Ai grijă dacă faci salată de vinete că se taie maioneza
E pacat sa mergi la biserica! mie trebuie ''sa-mi vina'' pe 8 aprilie dar uneori imi vine si mai devreme! sper sa nu-mi vina de paste pentru ca vreau sa merg la biserica!
Nu nu e bine sa mergi la biserica cand esti asa mai ales acum in apropierea Pastelui.Mai bine te duci inainte sau dupa
Nu poti sa mergi deoarece nu este bine sa curga sange in biserica, dar heiiiii s-au inventat tampoanele asa ca nu vad de ce nu ai merge!
Nu va suparati, dar chestia cu "femeia spurcata"e cea mai mare prostie pe care am auzit-o! Totusi la biserica ai mult de stat in picioare si asta nu o sa fie prea bine pentru tine
Te cauta popa sub fusta, vezi sa nu pasesti cumva in biserica cand esti in perioada menstruatiei.
Ce mai e si cu credinta asta...ba sa mergi la biserica ba ca nu ai voie
Ba poti merge.si mai stiu ca se pune o esarfa pe cap. dar nu stiu de ce...in fine.Succes! pa-pa.Paste fericit
Asta stiam si eu. Ca femeile la menstrautie sunt "murdare" si ca savarsesc un pacat daca intra asa in biserica. Dar nu cred nici o iota! Eu zic sa mergi.Este ceva fiziologic.Noi,femeile, nu suntem vinovate cu nimic.Conteaza cum gandesti.cum te comporti pentru a fi un bun crestin.Nu conteaza menstruatia
NU ai voie sa intri in biserica daca ai menstruatie dar poti sa stai la usa de la intrarea bisericii.
Ia-tio batista noua in buzunar.si de preferat ar fi sa te opresti la usa bisericii.
Nu, nu este bine sa intri in biserica. De ce? Pentru ca se spune ca in biserica nu este voie sa curga strop de sange. Este chiar un pacat, nu un mit! Odata ce a curs sange, chiar si lovindu-te in Biserica, nu doar menstruatie, trebuie neaparat sa ii spui preotului, sa faca anumite rugaciuni. Eu te sfatuiesc sa nu mergi. Este ceva similar cu a manca sau a bea ceva inainte de Sf. Taina a Impartasaniei. Deci mai bine mergi inainte de sarbatoare, sau dupa.
anonim_4396 întreabă: