| Ofatamisterioasa13 a întrebat:

Se intampla sa pun cate o intrebare pe acest site si multi ma intreaba cati ani am sau ceva despre mine un id... iar eu nu stiu cum sa le raspund la acele intrebari cum sa le vorbesc pe privat? multumesc tuturor pentru ca acest site este unul foarte folositor! va pup! si mult succeshappy! si multumesc celor ce imi raspundbig grin!

Răspuns Câştigător
| valy a răspuns:

Pai...pe privat.intri la profilul respectivului(respectivei) ii dai click pe poza de la avatar si ii trimiti mesaj.foarte simplu.si daca nu este ceva secret poti raspunde pe pagina unde ai pus intrebarea. unii utilizatori mai verifica paginile unde au raspuns.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Dai clic pe numele respectivului si asa ajungi pe profilul lui si acolo dai clic pe TRIMITE MESAJ si poti sa ii scrii. Te intreaba de cati ani ai ca sa poata sa-ti dea un raspuns mai bun, altceva poti scrie la unul/a care are 8 ani si altceva la cel/cea care are 18 ani ori mai mult. Numai bine!

Elianna
| Elianna a răspuns:

Poti sa raspunzi si tu la propria ta intrebare asa cum o faci la ceilalti si sa faci referire la cel cu care vrei sa comunici scriindu-i numele si in fata lui pui @. Sau mai poti edita intrebarea si sa adaugi data suplimentare.

| AdiSR a răspuns:

Le accesezi profilul. Şi acolo vei găsi: Trimite mesaj