Nu
nintendo ds e foarte nasol
grafica slaba e mic
pe cand ps2 are o grafica mult mai buna si e mai usor de controlat
Salut, impreuna cu fratele meu colectionam console si jocuri si avem si un Nintendo DS Lite. Toate jocurile sunt licentiate de Nintendo (adica fiecare joc lansat este mai intai aprobat de marele N) deci nu exista jocuri nasoale.Grafica este de acum 6 ani si nu este nasoala -=AleCS=- nu stie ce vorbeste sau este obsedat de grafica Next-Gen.Pentru ca "Nintendo ds e foarte nasol" are cele mai amuzante si distractive jocuri de pe consolele portabile.
Iar daca ii iei o folie de protectie pentru ecran si un hard case adica cam 40 lei o sa fie perfect protejat.
Uite o lista de jocuri care sunt super simpatice si le joc si eu
Pokemon Diamond/Pearl/Platinum
Super Mario bros.
Harvest Moon Grand Bazar
TMNT (Testoasele Ninja)
Mario and Sonic at the olimpic games
NFS-uri cate vrei
Animals Crossing
The Sims 2 Apartament Pets
The Sims 2 Castaway
The Sims 2
Nintendogs
Nintencats
Brain Age
Guitar Hero
Si ruleaza si jocuri de Gameboy Advance in slot-ul 2 deci lista completa cuprinde peste 500 de jocuri.
Iar pentru ca probabil nu ai bani sa cumperi si jocuri originale din Romania unde jocurile costa dublu sau chiar triplu fata de pretul real iti recomand cu caldura un card R4 sau DSTT pentru a putea sa te joci gratis DAR jocurile care sunt chiar pe gustul tau Cumpara-le in ORIGINAL de pe magazinele romanesti online pentru ca pirateria inchide in fiecare an cel putin 3 mici companii cu mare potential. Sper ca am fost de ajutor
Nici vorba nenica, ai sa ajungi sa fii dezamagit foarte tare! Doamne ce mai intrebare.