Eu m-am documentat am cautat pe internet informatii despre acest an si am gasit ca in 2012 ceva se va intampla cu siguranta inca nu se stie ce.Este ceva legat de o frecventa a campului magnetic sau ceva de genul care a cazut foarte mult in ultimii ani acum 2000 de ani era la maxim si probabil ca in 2012 va fi in cel mai mic punct. S-ar mai zice ca noi suntem in 3D acum si trebuie sa trecem in 4D, trebuie sa trecem intr-o alta dimensiune, cam asta am inteles dar orice ar fi nu trebuie sa ne panicam.Am mai gasit ca dupa aceea o sa avem puteri cum ar fi telepatia, telechinezia etc. O sa fie mai bine.Eu asta am gasit sper sa te ajute daca vrei site-uri iti dau.
Frumos rationament, exprimare super clara, deci ai de toate, minte ce-ti mai trebuie?
Mai ai asemenea perle?
Cred ca ai auzit si tu asta la coltul blocului dupa vreo 2 beri si te-ai gandit sa te dai rotund(a) pe TPU. Daca macar tu ai inteles despre ce vorbesti, tot e bine.
Probabil ca nu ai dreptate... aia citit si tu un articol si gata ai aflat ca anul 0 este de fapt anul 4, dar nu este ca tine, de ce? pentru ca pe 2012 nu vine sfarsitul lumii ci sfarsitul timpului, daca ai cauta cu adevarat "Profetia Mayasa" atunci ai afla ca nu trebuie sa murim pentru a se implini, ci pur si simplu ceva se va schimba, multe din lucrurile scrise in peru se intampla astazi...
P. S. daca esti asa citit stiai ca in 2004 pamantul "a stat" pe loc timp de o luna de zile? ia pune mana pe o carte, sau documenteaza-te inainte sa faci o afirmatie... daca vrei pot sa iti ofer cateva siteuri unde tema aceasta este discutata mai pe larg de oameni care au fost si au tradus profetia
, doar sa imi dai un Privat Mesage (PM)
De fapt, altfel sta treaba. Iisus nu s-a nascut in anul 1 D.H., ci in anul 4 I.H., paradoxal. Dar, fiindu-le greu cu potrivirea datelor, au mers pe principiul ''las-o, ba, ca merge asa!''. Nu s-a gresit nimic, a fost doar o manevra acolo, ca sa se evite complicatii ulterioare.
Da, sigur... ai TU dreptate si nu au zeci de mii de cercetatori din intreaga lume...
EPIC FAIL ![]()
Funda?
Noi nu vom muri in 2012 acum mii de ani dumnezeu i-a facut un juramant lui moise.Ca nu va fi niciodata sfarsitul lumii.Acest juramant la legat prin curcubeu.Curcubeul este cheia sfarstitului.
Distrati-va in pace!