Mi-e imi place cand ploua, ploaie de vara, cu tunete si fulgere, cu bulbuci! Imi place susurul ei pe tigla sau pe pervazul ferestrei, sau pe frunzele ciresului de la geamul meu. Imi face bine ionizarea negativa a aerului.Nu-mi plac ploile monotone si gri de toamna tarzie.
Cand plua de obicei imi place dupa ce se opreste![]()
E un miros de " curat "
e o senzatie placuta
Ca toti boraci stau in casa...
Nu prea e lume pe afara
Ma duc in un parc ceva'
E un miros foarte frumos
Cel putin asa mi se pare mie
Pe scurt
cand ploua stau la pc/tv astept sa se termine ploaia sa ies afara
Buna! Nu striu sigur ce sa iti zic, dar imi amintesc ca vara asta eram singura acasa la calculator, iar afara dintr-o data au aparut cativa nori si din ei o ploaie salbatica.Ploua extrem de tare, insa nu era urat, razele soarelui sclipeau usor printre nori si se vedea ca si cum a fost trucat in photoshop
-minunat intr-o idee.Nu stiu ce am simtit atunci, canta in boze o melodie trista, dar cu caracter care te face sa zambesti.Nu stiu sigur ce am simtit atunci, dar cred ca bucuria si tristetea s-au inteles pentru prima oara in inima mea
. As vrea sa pot reface acel moment...:X
Este punctul meu sensibil. Cand ploua parca timpul se retrage, se muleaza pe forma sentimentelor mele, picatura e nobila si mangaietoare. Ploaia este sinonomul sufletului. Este nectarul zeilor, gustul divin al nemuririi, te unge ca un elixir, ca un balsam al vesniciei. Cred ca daca as fi intrebata vreodata ce cadou mi-as dori, i-as raspunde ca o ploaie. Nimic mai mult.
Sincer depinde si de starea de spirt asta in cazul meu aa si depinde ce fle de ploaie linistita s-au...
)cuu aparate foto
)! De obicei cand e asa o ploaie puternica urata simt nevoie sa stau acasa sub plapuma sa fiu intr-un coltisor parca ma simt mai in singuranta! Daca e ploaie dinasta asa mai linistita poate prefer sa ma plimb prin ea
ori sa fiu la tv savurand ceva bunatati
Pai cateodata ma ia somnu
... dar de multe ori am energie si am chef sa stau pe afara
Depinde de fiecare om de ex mie imi place cand ploua sunt foarte bucuroasa si cand e cald uneori imi vine sa ma urc pe pereti de nervi.asta tine si de starile sufletesti ale omului ![]()
Nikkolla întreabă: