Punctele pe TPU.
Daca esti logat si oferi raspunsuri acumulezi puncte. De asemenea, castigi puncte si prin voturile primite pentru raspunsurile tale. Trebuie sa ai in vedere faptul ca si pe TPU calitatea primeaza – cu cat raspunsul pe care il dai este mai bun, mai folositor, inteligent sau amuzant (si cotat ca atare de catre ceilalti utilizatori), cu atat vei primi mai multe puncte pentru acel raspuns.
pentru postarea unui raspuns (aprobat) veti primi 50 de puncte;
pentru postarea unei intrebari nu se mai ofera niciun punct si nici pentru votarea raspunsurilor postate de altcineva;
atunci cand un raspuns este ales castigator, cel care l-a postat primeste 100 de puncte;
pentru fiecare vot "folositor" sau "inteligent" primit, se ofera cate un punct.
De asemenea, se acorda puncte suplimentare pentru rapiditatea cu care postezi un raspuns:
primul raspuns postat pentru o intrebare valoreaza 50 de puncte;
al doilea – 40 de puncte;
al treilea – 30 de puncte;
al patrulea – 20 puncte;
al cincilea raspuns – 10 puncte.
Sursa: http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente ("Intrebari frecvente" sus).
Succes! Numai bine!
P. S. Bine ai venit printre noi!
Trebuie sa raspunzi la cat mai multe inttrebari, si daca iti da raspuns castigator, iti da multe puncte, daca pui tu intrebari si ai multe raspunsuri. funda?!?
Tzau
Bine ai venit la noi ![]()
Punctele le acumulezi cand dai raspunsuri, pui intrebari si castigi un raspuns castigator.adica daca cineva pune o intrebare si tu stii raspunsul si pers aceea considera ca raspunsul tau e cel mai bun... da click pe fundita de langa raspunsul tau -->
Mult Succes
Salut!
In primul rand vreau sa-ti urez bun venit.
In al doilea rand, site-ul nu e pentru a face puncte. Site-ul e pentru ajuta. Asta e scopul. Bineinteles, in functie de cat si cum ajuti, primesti puncte. Punctele le primesti pentr raspuns la intrebari, pentru primirea unei fundite (in cazul in care raspunsul tau este foarte bun) si pentru rapiditatea cu care ai raspuns (daca ai fost primul, primesti un anumit punctaj, iar daca ai fost al doilea, sau al treilea, alt punctaj).
Inainte sa explorezi TPU-ul, treci pe la regulament, ca sa te asiguri ca nu vei avea probleme.
Succes!
Pa-pa!
Uite faci puncte ajutand oameni cu intrebarile tu dandule raspuns cel ce a postat intrebarea aceea poate sa-ti dea fundita asa vei optine mai multe puncte si poti de asemenea sal consideri amuzant... apoi bifat dar trebuie tu sa obti funditele si persoanele sa considere raspunsul tau amuzant...(sunt mai multe variante) punctele pot fi vazute de prieteni, sau alte persoane de pe tpu.imi dai fundita ca te-am ajutat(repet eu primesc mai multe puncte)dar pentru ajutorul pe care ti l-am oferit fundita(funtita se poate da la o singura persoana per intrebare)dar te rog ca am doua si macar adauga-ma ca prieten(a)ok. sper ca ti-am fost de ajutor
Pai trebuie sa raspunzila intrebari![]()
pentru fiecare intrebare ras iti da 50 pun
iar daca mai primesti si fundita iti da 100
bafta
Hey, bine ai venit in comunitatea TPU!
Cum poti sa faci puncte? Foarte simplu! Raspunzi la intrebari pe acest site, votezi alte raspunsuri ale altor utilizatori cu "folositor/stupid/inteligent/nefolositor/amuzant", acorzi altora funda pentru raspunsurile cele mai bune la intrebari puse de tine, etc.
Mai multe detalii gasesti aici : http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente
Multa bafta si inca o data : Bine ai venit pe TPU!
Pentru a face cat mai multe puncte trebuie sa raspunzi la intrebarile puse pe TPU.
RoXxXy întreabă: